header foto
 

Geen hockeyactiviteiten tot 1 april

Algemeen Nieuws afbeelding

13-3 Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB

Lees verder

Zaterdag van 10.00 tot 13.00: bitjes happen!

Algemeen

10-3 Je wilt natuurlijk graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water. Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en eventueel telefoonnummer) in jouw bitje.

Lees verder

Tenues MHC Krimpen

Bestuur Nieuws afbeelding

3-3 Leden, check even uw mail i.v.m. het nieuwe tenue. Belangrijk is om het bijgevoegde formulier VOOR 14 MAART in te vullen. In ons clubhuis zijn nog exemplaren van het huidige tenue beschikbaar, deze worden verkocht op de volgende data, zolang de voorraad strekt (op = op): Woensdag 4 maart tussen 4 en 5 uur (vraag naar Marielle de Wit)

Lees verder

Trainers gezocht!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

13-2 Binnen de Jongste Jeugd hebben we de afgelopen tijd veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Zodoende dat we op dit moment op zoek zijn naar extra trainers voor de  woensdagmiddag . 


Lees verder

zaterdag 14 maart: bitjeshapdag!

Algemeen Nieuws afbeelding

28-1 Je wilt natuurlijk graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water. Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en eventueel telefoonnummer) in jouw

Lees verder

Nieuws Update vanuit het bestuur

Bestuur Nieuws afbeelding

15-1 Beste Leden,
Het nieuwe jaar is alweer ruim twee weken onderweg en zodoende zijn we als bestuur druk bezig met alles wat ons dit jaar te wachten staat. Om jullie op de hoogte te brengen van een aantal ontwikkelingen binnen MHCK, zetten we deze graag onder elkaar in deze nieuwsbrief.
Tenues:

Lees verder

Zaalclinic 3 januari 2020

Zaalhockey Nieuws afbeelding

18-12 OMHC, de IJssel, MHCK en HCC organiseren ook dit jaar weer een hele leuke en leerzame zaalclinic. De clinic wordt gegeven door topspelers en speelsters uit de hoofdklasse, inclusief zaalinternationals. Frederique Malefason, Kiki van Wijk en Dennis Warmerdam van D&H1 Pinoké zijn in ieder geval van de partij en afhankelijk van het aantal deelnemers, komen er nog meer

Lees verder

Wijkspreekuur Wethouder Neeleman bij MHC Krimpen

Bestuur Nieuws afbeelding

20-11Met regelmaat gaan onze Krimpense wethouders de wijk in om met bewoners te kunnen spreken. Gisteren hield wethouder Neeleman spreekuur in ons clubhuis voor de wijk Boveneind. Een mooie manier om ons clubhuis voor de buurtbewoners te kunnen inzetten!

Lees verder

Gezocht: Bartenders!

Bardiensten Nieuws afbeelding

10-10 Gezocht: enthousiaste Bartenders die bardiensten over willen nemen. Hiervoor ontvang je €25 per dienst. Aanmelden kan via [email protected] . Bij aanmelding graag wel even je voorkeur voor de zaterdag of zondag aangeven.

Lees verder

Coronavirus

Algemeen Nieuws afbeelding

2-3 Met de toenemende berichtgeving over het Coronavirus in Nederland delen we graag een aantal richtlijnen met onze leden. Vooralsnog is er geen reden voor paniek, maar desalniettemin heeft het RIVM en de GGD Rotterdam onderstaande aanbevelingen gedeeld voor het verenigingsleven: Voel je je gezond, ben je niet verkouden, heb je geen klachten aan je luchtwegen en geen koorts, dan kun je

Lees verder

Bar weer open op woensdagmiddag!

Algemeen Nieuws afbeelding

30-9 Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, hebben we goed nieuws voor de ouders van de Jongste Jeugd op woensdagmiddag:
Ons droge, warme clubhuis en de bar zijn geopend! Bekijk de training gezellig vanachter de ramen, onder het genot van een (warm) drankje en de tijd vliegt voorbij.

Lees verder

Heren 1

Hockeyclub Prinsenbeek - Heren 1
Datum zondag 10-5 Spelen 15:00

Dames 1

CMHC - Dames 1
Datum zondag 10-5 Spelen 12:45

Sponsoren

Instagram

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 367 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]