header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

M. de Koning presenteert: Sevens toernooi 27 september 2019

Toernooi Nieuws afbeelding

21-8Op 27 september vindt bij onze club weer een gezamenlijk Sevens toernooi plaats, georganiseerd in samenwerking met HC Capelle, NHC de IJssel en OMHC. De avond begint om 19.30, en gaat, na de wedstrijden naadloos over in een feestje met DJ tot ongeveer 01.00.

Lees verder

Veel hockey en verkleedplezier op de Jongste Jeugddag 2019

Toernooi Nieuws afbeelding

15-6Vandaag was weer de landelijke Jongste Jeugddag van de KNHB, waarbij de E en F teams een toernooitje houden met de teams uit hun laatste poule. Deze dag heeft altijd een thema, en dat jaar was dat ‘Disney’. Dit heeft geresulteerd in enthousiaste verkleedpartijen, zowel door onze eigen teams als die van onze gasten. Foto’s hiervan zijn te vinden op   https://flic.kr/s/aHsmEhYLfK  met

Lees verder

Vrijwilligers bedankt!

Bestuur Nieuws afbeelding

15-6Gisterenavond heeft tijdens het Zomeravondhockey ook de Vrijwilligersborrel plaatsgevonden. Hierbij waren alle (potentiële) vrijwilligers uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Voorzitter Johan Buijs dankte in zijn speech de vrijwilligers die er waren, en benadrukte dat er nog altijd vacatures te vervullen zijn. Interesse om ook iets te doen voor je vereniging? Meld je aan bij het bestuur

Lees verder

Teamindeling 2019-2020 bekend

Technische Commissie Nieuws afbeelding

8-6 De afgelopen weken heeft de technische commissie samen met coaches en lijncoördinatoren vele avonden op de club doorgebracht om de teamindelingen voor komend seizoen rond te krijgen. We zijn erg blij met de manier waarop dit is gegaan en willen bij deze nogmaals alle betrokkenen bedanken voor hun inzet!

Lees verder

Dames Jong 1 Kampioen!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

26-5Met nog 1 wedstrijd te gaan is vandaag, door puntverlies van de nummer 2 in hun poule, ons DJ1 officieel kampioen geworden! Proficiat speelsters en trainer, een mooie prestatie voor een nieuw opgericht team!

Lees verder

JC1 Kampioen!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

25-5Met een 8-1 zege op Roomburg is JC1 niet meer in te halen dit seizoen en zijn ze dus weer kampioen. Spelers, coaches en trainers, van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Lees verder

JD1 Kampioen!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

25-5Vanmiddag in een hele spannende wedstrijd tegen de nummer 2, Souburgh, 2-2 gespeeld, waarmee het kampioenschap binnen is. Het was lang spannend, in de rust zelfs 2-0 achter, maar de heren herpakten zich als ware kampioenen en kwamen sterk terug. Spelers en begeleiding, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Kampioensfeest 2019 groot succes!

Evenementen Nieuws afbeelding

2-6 Zaterdag 1 juni was het een groot feest bij MHC Krimpen. De heren Veteranen waren dit jaar kampioen geworden en organiseerden daarom een kampioensfeest met BBQ en feestavond.

Lees verder

JB1 Kampioen!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

19-5JB1 is vandaag, na een hele spannende wedstrijd tegen de nummer 2 uit de poule, kampioen geworden. Met 4-2 werd voor groot publiek gewonnen van Derby, na een ruststand van 2-2. Spelers, coach en trainer, van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Lees verder

Veteranen A Kampioen!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

5-5Met nog 4 wedstrijden te spelen kunnen onze veteranen niet meer worden ingehaald en zijn ze kampioen! Dat wordt een feestje, binnenkort meer info hierover!

Lees verder

KNHB neemt onze Jeugdraad als voorbeeld voor andere verenigingen

Jeugdcommissie Nieuws afbeelding

8-2De inspanningen van onze Jeugdraad zijn niet onopgemerkt gebleven. Al enige tijd is Geoffrey Verheijen met de leden van de jeugdraad zich aan het aan het inzetten voor allerlei zaken die met name de jeugd binnen onze vereniging aangaan. Van rookbeleid tot aandacht voor fietsverlichting. Zondag 3 maart vergadert de jeugdraad weer, dus mocht je iets op de agenda willen zetten, mail dan naar 

Lees verder

Heren 1

Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh - Heren 1
Datum zondag 8-9 Spelen 14:45

Dames 1 Jong Senioren

HC De IJssel - Dames 1 Jong Senioren
Datum zondag 8-9 Spelen 12:45

Sponsoren

Instagram

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 357 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]