header foto
 

Zomeravondhockey 2024 (16+)

Toernooi Nieuws afbeelding

19-5 Voor iedereen ouder dan 16, met of zonder hockeyervaring, is dit de kans om zelf wat leuke wedstrijden te spelen (ook vrienden en familie buiten MHCK zijn van harte welkom)! Dit jaar wordt weer het altijd gezellige Zomer Avond Hockey georganiseerd en dat betekent 5 avonden vol hockey en gezelligheid. Zomer avond hockey draait om gezelligheid. De teams worden ingedeeld op basis van

Lees verder

Zomeravondhockey 2023 (16+)

Toernooi Nieuws afbeelding

25-5 Beste leden (16+), vrijwilligers (16+) en ouders/verzorgers van (jeugd)leden, 
Voor iedereen ouder dan 16, met of zonder hockeyervaring, is dit de kans om zelf wat leuke wedstrijden te spelen (ook vrienden en familie buiten MHCK zijn van harte welkom)!

Lees verder

Zomeravondhockey 2022 (18+)

Toernooi Nieuws afbeelding

6-6Beste leden (18+), vrijwilligers (18+) en ouders/verzorgers van (jeugd)leden, Voor iedereen die 18 jaar of ouder is, met of zonder hockey ervaring, is dit dé kans om zelf leuke wedstrijden te spelen. Vanaf donderdag 15 juni wordt het altijd gezellige Zomer Avond Hockey georganiseerd en dat betekent 4 avonden vol hockey en gezelligheid. Zomer Avond Hockey draait om

Lees verder

Veel hockey en verkleedplezier op de Jongste Jeugddag 2019

Toernooi Nieuws afbeelding

15-6Vandaag was weer de landelijke Jongste Jeugddag van de KNHB, waarbij de E en F teams een toernooitje houden met de teams uit hun laatste poule. Deze dag heeft altijd een thema, en dat jaar was dat ‘Disney’. Dit heeft geresulteerd in enthousiaste verkleedpartijen, zowel door onze eigen teams als die van onze gasten. Foto’s hiervan zijn te vinden op   https://flic.kr/s/aHsmEhYLfK met dank

Lees verder

Zomeravond Hockey 2019

Toernooi Nieuws afbeelding

14-5 Vanaf 7 juni wordt wederom het altijd gezellige Zomer Avond Hockey georganiseerd en dat betekent 5 avonden vol hockey en gezelligheid. Hockeyervaring is niet vereist!
Dit jaar is AEGON Verzekeringen de hoofdsponsor van het Zomer Avond Hockey. De praktische informatie over hun dienstverlening en kennismaken met hun lokale initiatieven doe je via www.aegon.nl/verzekeringen.

Lees verder

Programma Paastoernooi

Toernooi Nieuws afbeelding

19-4Het gehele programma van het Maidenheadtoernooi vind je hier: https://www.facebook.com/events/305653663468321/
Veel plezier allemaal!

Lees verder

Komend paasweekend: Het Internationaal Paatoernooi 2019

Toernooi Nieuws afbeelding

14-4
Tijdens komend paasweekend wordt op het sportcomplex van Mixed Hockey Club Krimpen (MHCK), aan de Driekamp in Krimpen a/d IJssel, de 39te editie van het Internationaal Paastoernooi gespeeld. Hieraan nemen drie Nederlandse clubs deel en twee Engelse clubs. De 50 Engelse gasten, die op donderdagavond 18 april aankomen en op maandagochtend weer vertrekken, zijn allemaal bij

Lees verder

Sponsoring Easter Tournament 2019

Toernooi Nieuws afbeelding

20-3 Tijdens het aanstaande Paasweekend vindt op MHCKrimpen het jaarlijkse Paastoernooi plaats. Dit traditionele evenement wordt dit jaar voor de 39e keer georganiseerd door onze vereniging en in het kader hiervan is de Toernooi Commissie op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om tijdens dit evenement te sponsoren. 
 
Voor €250,- ontvang je het volgende:

Lees verder

Sevens toernooi 5 oktober

Toernooi Nieuws afbeelding

12-9 Vrijdag 5 oktober organiseren MHCK, HCC, OMHC en De IJssel weer een avondje Sevenshockey.
Gezellig meedoen? 
Meld je aan via [email protected].  Er zijn al 8 teams en er kunnen er maximaal 12 meedoen, dus wees er snel bij.


Lees verder

Familietoernooi

Toernooi Nieuws afbeelding

2-7 Zaterdag 7 juli is het weer tijd voor het alijd gezellige familietoernooi bij MHCK. 
Schrijf je nu in, samen met je ouders, buren, vrienden en klasgenoten. Hockeyervaring is van geen belang, iedereen is welkom!
Voor deelname mail [email protected]. Individueel of met team.
Vermeld  namen spelers, leeftijden en eventueel naam team.
Lees verder

Maidenheadtoernooi was weer geslaagd!

Toernooi Nieuws afbeelding

3-4Het jaarlijkse Maidenhead toernooi, dit jaar georganiseerd door de Maidenhead Hockey Club, was weer een gezellig succes. Het toernooi, gespeeld op gras (!) ging tussen de oudste jeugdteams van Maidenhead, MHC Krimpen en Brigg Hockey. De Krimpense meiden hebben het toernooi aan dameszijde gewonnen, bij de heren ging de eer naar Maidenhead. 

Lees verder

Sevens @ MHCK: vrijdag 13 april

Toernooi Nieuws afbeelding

7-3Noteren jullie alvast 13 april in jullie agenda! Dan is het 7-7 toernooi op MHCK! Met dj om na afloop een gezellige derde helft te vieren.  Het is voor veteranen en veterinnen dus we kunnen dit keer ook lekker mixen. Niet leden mogen ook mee doen en supporters zijn ook van harte welkom ! Het is een laagdrempelig gezellig toernooi van 20:30u tot 23:00u zonder keeper en zonder scheidsrechter.

Lees verder

IJssel Cup groot succes!

Toernooi Nieuws afbeelding

29-8 Zaterdag 26 augustus bruiste het bij MHC Krimpen en HC Capelle. Het grote voorbereidingstoernooi om De IJssel Cup is gespeeld door de jongste jeugd

Lees verder

De IJssel Cup

Toernooi Nieuws afbeelding

20-8 Zaterdag 26 augustus wordt op MHC Krimpen en HC Capelle om de IJssel Cup gestreden. Het initiatief is vorig seizoen door Capelle en Krimpen genomen. Een aantal jongste-jeugd teams hebben een oefentoernooi gehouden. Dat is prima bevallen. Vervolgens is het idee ontstaan om alle clubs aan de Hollandse IJssel uit te nodigen voor een seizoensstarttoernooi.

Lees verder

Zomeravondhockey

Toernooi Nieuws afbeelding

16-6Het jaarlijkse ZAH ligt alweer achter ons. Het was een super gezellig toernooi met een goede mix van jong en oud, mannen en vrouwen, hockeyers en.....voetballers. Heren 1 van DCV heeft laten zien vele kwaliteiten te hebben en behalve gevoel voor de bal, ook voor humor. De beste hockeyers echter bleken in team België te zitten. Zij bereikten de eerste plaats met topscoorster Sandra Harms!

Lees verder

Thunderladies back in town

Toernooi Nieuws afbeelding

23-5De donderdagavonddames zijn terug uit Barcelona en kijken terug op een geweldig toernooi. Voor het merendeel van de ladies was het niet alleen de eerste internationale ervaring, maar ook de eerste kennismaking met een waterveld. Beiden voor herhaling vatbaar! De dames hebben ook nog eens gewonnen van Barcelona en Argentinië. Volgend jaar weer chica's?

Lees verder

Zomeravondhockey 2016

Toernooi Nieuws afbeelding

6-6Ook dit jaar is er weer ZAH voor 18+ als afsluiting van het wedstrijdseizoen.  De data zijn vrijdag 17 juni, dinsdag 21 juni, vrijdag 24 juni, dinsdag 28 juni en wordt afgesloten met een feest op vrijdag 1 juli. De organisatie ligt volledig in handen van Heren 1. De uitnodigingsmail wordt morgen naar iedereen gemaild.


Lees verder

MA1 Eerste geworden in Maidenhead

Toernooi Nieuws afbeelding

29-3Een deel van onze leden heeft de Pasen traditiegetrouw met Engelse hockeyers doorgebracht. Dit jaar vond het toernooi plaats in Maidenhead.
Daarbij heeft de MA1 van onze club voor het tweede jaar op rij de titel weten te pakken op het natuurgras van Maidenhead. Complimenten voor de dames!

Lees verder

Hockey Challenge

Toernooi

3-3 Op zaterdag 5 maart nemen onderstaande verenigingen op het terrein van MHC Krimpen het tegen elkaar op. Het is voor iedereen een mooie gelegenheid om weer wat veld minuten te maken.
Wij van MHC Krimpen hopen op een paar mooie spannende wedstrijden tegen aansprekende tegenstanders. Een wedstrijd duurt 35 minuten en ieder team levert 1 scheidsrechter.

Lees verder

Veterinnen eerste bij toernooi

Toernooi Nieuws afbeelding

9-10De dinsdag veterinnen hebben mee gedaan aan het 30e WUT(warming up toernooi) dit jaar georganiseerd door hockeyclub Leusden.Het thema dit jaar was 'Hollywood' en er was alles aan gedaan om ons ook daadwerkelijk het gevoel te geven dat wij ons dit toernooi in Hollywood waanden....zelfs de zon scheen de hele dag. Toen wij na 5 wedstrijden ook nog de finale mochten spelen, brak het 'klamme

Lees verder

Familie Toernooi **UPDATE**

Toernooi

27-5Foto link toegevoegd. Klik aub op lees meer...   Geachte Leden,

Zondag 21 juni wordt het Familietoernooi op MHC Krimpen weer gehouden. Jong en oud kunnen het dan weer opnemen tegen elkaar. Je hoeft niet perse met je familie op te geven, maar een vrienden team mag ook!

Geef je team van rond de 8 spelers op bij [email protected]. Zet in de email:


Lees verder

Donderdagavonddames in Barcelona

Toernooi Nieuws afbeelding

19-5De Donderdagavonddames zijn gisteren naar Barcelona getogen. Om 17:40 nam een B737 van Transavia de dames mee vanuit Rotterdam-TheHague Airport.

Lees verder

Donderdagavonddames in Barcelona

Toernooi

19-5En hierbij een up date van onze donderdagdames. Vandaag was het zonnig en warm. In totaal hebben ze 3 wedstrijden gespeeld en ook  's avonds acte de présence gegeven.  In de eerste wedstrijd waren onze zuiderburen de tegenstander. Deze waren toch duidelijke een maat te groot. De tegenstanders daarna waren van een gelijkwaardiger niveau en was de uitslag in de marge een stuk

Lees verder

Donderdagavonddames gaan internationaal!

Toernooi Nieuws afbeelding

10-4Een deel van de donderdagavonddames gaat in mei naar een internationaal ''Mama's toernooi in Barcelona. Drie dagen lang wordt er gehockeyd en misschien ook wel een beetje gefeest. Maar zover is het nog niet. Eerst moet de act nog geoefend worden; compleet met zilverkleurige jurken en dito pruiken. Laat die mama's maar schuiven!

Lees verder

Maidenhead toernooi 2015

Toernooi Nieuws afbeelding

2-4 Nog even nagenieten? Een groot aantal foto's is nu te zien onder 'fotoalbums' op deze site.
Lees verder

Easter tournament

Toernooi Nieuws afbeelding

10-4Donderdag gaat het traditionele Easter Tournament van start. Al vele jaren is dit paastoernooi een fantastisch evenement voor jong en oud. In de bijlage het boekje met het complete programma en meer. Iedereen is welkom om een bezoek te brengen aan het toernooi en ons gloednieuwe clubhuis te bekijken.

Lees verder

Paastoernooi 2019 groot succes!

Toernooi Nieuws afbeelding

22-4Het Paastoernooi 2019, waarmee teams meededen van MHC Krimpen, HC Capelle, Maidenhead en Amersham&Chalfont is mede dank zij het mooie weer een groot succes geworden. Op Facebook staat een groot aantal foto’s van dit gezellige weekend: https://www.facebook.com/pg/MixedHockeyClubKrimpen/photos/?tab=album&album_id=2307169599341494

Lees verder

Sevens toernooi 29 maart bij OMHC

Toernooi Nieuws afbeelding

4-2 Op vrijdag 29 maart organiseren we weer een avondje Sevens*  Dit keer is de locatie OMHC.  
Ook interesse om mee te doen? Formeer een team en geef je op via [email protected] o.v.v. "Sevens". Lukt het niet om een team te formeren, maar wil je graag meedoen, laat het dan ook even weten. Er zijn vast wel teams die versterking kunnen gebruiken.

Lees verder

Inschrijving Zomer Avond Hockey 2018 van start

Toernooi Nieuws afbeelding

30-4Opgeven voor het Zomer Avond Hockey kan vanaf heden! Stuur een mail naar [email protected] en vermeld daarin naam, leeftijd en jouw hockeyervaring. Je ontvangt vervolgens een betaallink en na betaling is jouw inschrijving compleet. Inschrijving via Lisa kan momenteel nog niet.

Lees verder

Binnenkort: Zomer Avond Hockey!

Toernooi Nieuws afbeelding

25-4 Eind juni wordt wederom het befaamde Zomer Avond Hockey georganiseerd en dat betekent 6 avonden vol hockey en gezelligheid.

Lees verder

Is jouw team al ingeschreven voor een toernooi?

Toernooi Nieuws afbeelding

11-4 Het zaalseizoen is voorbij, de veldtrainingen en wedstrijden zijn weer in volle gang en het wordt weer mooi weer; dan zijn er ook weer allerlei mogelijkheden tot het bijwonen van een toernooi!

Lees verder

Europees hockey in Rotterdam!

Toernooi Nieuws afbeelding

13-3 Tijdens aankomend paasweekeinde wordt bij HC Rotterdam de ‘KO16’ van de Euro Hockey League gespeeld: de achtste- en kwartfinales, waarvoor de beste zestien Europese topteams naar Rotterdam komen. Bij thuisploeg HC Rotterdam komt oud-Krimpen-speler Jochem Bakker in actie. Komen jullie onze oud-clubgenoot aanmoedigen? Kijk voor het programma & tickets op

Lees verder

30e editie Fred van Deelen Toernooi

Toernooi Nieuws afbeelding

14-6De 30e en laatste keer dat Fred zijn veteranentoernooi organiseerde was wederom succesvol. Het weer was mooi, de teams sportief en gezellig, de muziek sfeerverhogend. Dan was daar ook nog een loterij, de broodjes haring en zijn eigen Freddies Angle's team dat alweer de grootste beker won.  Fred zal het niet meer organiseren, echter de club wil de traditie voortzetten. Met Fred als adviseur

Lees verder

Geslaagd Alpe d'HuZes toernooi

Toernooi Nieuws afbeelding

20-5Het toernooi op 19 mei ter nagedachtenis aan Lara Avezaat-Van Altena was een groot succes. Lara overleed 19 februari aan de gevolgen van kanker. Het doel van de avond was naast het herdenken van Lara, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor team 'Tegenwind', dat in juni zal deelnemen aan de Alpe d'HuZes. De 110 deelnemers aan het toernooi hebben met elkaar een bedrag van zo'n € 1.500,=

Lees verder

Jongens A1 winnaars Maidenheadtoernooi

Toernooi Nieuws afbeelding

22-4Jongens en Meisjes A1 hebben tijdens de Pasen deelgenomen aan het jaarlijkse internationale paastoernooi, dat dit jaar plaatsvond in Maidenhead. Ook het Engelse Brigg en Yateley waren er weer bij. Voor het eerst na 11 jaar wisten de Krimpense jongens de hoofdprijs binnen te slepen. Een succes dat door de spelers, begeleiding en de vele meegereisde supporters uiteraard ruim werd gevierd.

Lees verder

Toernooi op maandagavond 19 mei

Toernooi Nieuws afbeelding

21-4 Het toernooi wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan ons clubgenootje Lara Avezaat-van Altena. Lara is twee maanden geleden overleden aan de gevolgen van kanker. Zij was een actief lid van MHCK. De opbrengst van het toernooi komt volledig ten goede aan de stichting Alpe d’HuZes.Deelname aan het toernooi kan vanaf de A-jeugd en ouder (ook introducees). Je kan je als team aanmelden (min. 6

Lees verder

Veteranen WK

Toernooi Nieuws afbeelding

27-11 Gelijktijdig met het ‘echte’ WK in Den Haag, de Rabobank World Cup Hockey 2014, wordt er in Rotterdam door veteranen-landenteams gestreden om wereldtitels in verschillende leeftijdscategorieën.
De Nederlandse afvaardiging voor dit FIH Masters World Cup 2014wordt georganiseerd door de vereniging Dutch Hockey Masters.

Lees verder

Familietoernooi zondag 23 juni!!

Toernooi

13-6 23 juni zal het jaarlijkse familietoernooi gehouden worden op onze vereniging. Een enorm gezellig toernooi aan het einde van het seizoen en elk jaar weer een groot succes. Hockeyervaring is van geen belang tijdens dit toernooi, iedereen is welkom. Ook niet-leden mogen deel uitmaken van je team. Bijvoorbeeld broertjes of zusjes die normaal niet hockeyen, of vaders en moeders, maar denk ook aan

Lees verder

MHCK Paastoernooi

Toernooi Nieuws afbeelding

22-3 Ons grootste tweejaarlijkse internationale event is weer in aantocht! Iedereen is van harte welkom om tijdens het paasweekend te komen kijken naar de wedstrijden tussen onze teams en de twee Engelse clubs die dit jaar meedoen (Maidenhead en Brigg). Hoe meer publiek, hoe warmer het vanzelf wordt!!        

Lees verder

MINICLINIC op HCR

Toernooi

3-12 Oud-Krimpen-speler biedt clinic aan
  Jeugdinternational Jochem Bakker, oud-speler van MHC Krimpen en tegenwoordig uitkomend voor Rotterdam Jongens A1, biedt met zijn team een clinic aan voor F- en E-spelers/speelsters.

Lees verder

Foto's Fred van Deelen Toernooi

Toernooi

20-6Toernooi van Fred van Deelen was weer een groot succes! Hierbij ook de foto's!!   https://picasaweb.google.com/smeding100/FredVanDeelen2011

Lees verder

Familietoernooi 2011

Toernooi Nieuws afbeelding

31-5UPDATE 3 Wedstrijdschema in de bijlage!

Geachte leden,
Zondag 5 juni zal het jaarlijkse Familietoernooi gehouden worden op onze vereniging. Een enorm gezellig toernooi aan het einde van het seizoen en elk jaar weer een groot succes. Hockeyervaring is van geen belang tijdens dit toernooi, iedereen is welkom. Ook niet-leden mogen deel uit maken van je team. Bijvoorbeeld

Lees verder

Schoolhockey toernooi 8 juni

Toernooi

27-5Op woensdag 8 juni a.s. organiseren de basisscholen, Sportraad en MHC Krimpen een schoolhockeytoernooi. Kinderen uit de groepen 6 en 7 van de verschillende scholen spelen korte wedstrijdjes tegen elkaar.  
 
We zijn nog op zoek naar spelbegeleiders / vrijwilligers (bardienst, opruimen, wedstrijdbegeleiding, etc.) die kunnen helpen voor deze middag.
 

Lees verder

Paastoernooi 2011

Toernooi Nieuws afbeelding

16-3Beste Leden, 

MHC Krimpen organiseert van donderdag 21 april tot en met zondag 24 april het Internationaal Paastoernooi. Dit is veruit het grootste evenement wat de club eens in de twee jaar organiseert. Hier hebben wij de betrokkenheid van alle leden bij nodig. Daarom in dit bericht informatie over het toernooi, een

Lees verder

Foto's afsluiting seizoen

Toernooi

23-6Foto's van verschillende evenmenten van de afgelopen weken staan online!   JJ Dag (Foto's Paul Braam)     Afsluitweekend Dag 2 (Foto's Roel Wolters)     Fred van Deelen Toernooi 2010 (Foto's Gerard Smeding)     Er staan nog wat activiteiten gepland deze maand (daarna 1 maandje rust en dan gaan we al weer!)! Daarvan ontvang ik ook

Lees verder

26e Van Deelen Hockeytoernooi

Toernooi

26-5Heeren en Dames van het goede leven.
 
Ik heb toch maar besloten, op aandringen van mijn dochters en diverse captains, om het 26ste Van Deelen Toernooi op zaterdag 12 juni 2010 te laten plaatsvinden!   Dus wil je nog een team inschrijven? Mail mij dan even en anders dan zie ik je graag op zaterdag 12 juni voor een drankje langs de lijn!   Met vriendelijke

Lees verder

Afsluitweekend 5 en 6 juni!!!

Toernooi

16-2Nog een datum om te blokkeren! Het weekend van 5 en 6 juni zal MHCK het seizoen afsluiten met verschillende festiviteiten. Agenda van het weekend zal later bekend worden gemaakt.

Heb je eventueel mooie ideeën of wil je helpen, mail dan aub [email protected] .


Lees verder

MINIHOCKEYCLINIC HERFSTVAKANTIE 2009 (Leonidas)

Toernooi

2-10Op maandag 19 oktober verzorgt Robbert Paul Aalbregt (Coach Amsterdam Dames 1)  een hockeyclinic op de velden van  H.C Leonidas voor de jongste jeugd, 7 t/m 10 jaar. De basistechnieken van het hockeyspel zoals  stickbehendigheid, drijven ,dribbelen en slagvaardigheden komen op deze dag aan bod. De kinderen maken kennis met deze  belangrijke basistechnieken in de hockeysport en

Lees verder

Sponsoren

Instagram

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]