header foto
 

LET OP! Vanaf morgen gebruiken we herbruikbare bekers in het clubhuis!

Algemeen Nieuws afbeelding

19-4Vanaf zaterdag 20 april starten we met het gebruik van herbruikbare bekers voor warme dranken en limo. We gaan ervan uit dat iedereen dit steunt, ondanks dat het best even wennen zal zijn om je koffie uit zo’n nieuwe beker te drinken. Iedereen wordt opgeroepen gebruikte bekers weer in te leveren bij de bar zodat we ze na een rondje door de spoelmachine weer kunnen gebruiken. Alvast bedankt

Lees verder

OPZEGGEN? DOE HET VÓÓR 1 JUNI!

Algemeen Nieuws afbeelding

14-4 Natuurlijk zien we je liever niet gaan, maar mocht je willen opzeggen dan doe je dat vóór 1 juni 2024. We zijn namelijk alweer druk bezig met de organisatie van het komend hockeyseizoen, inclusief de financiële planning.
Meer informatie over hoe je kunt opzeggen, maar ook de regels, vind je hier.

Lees verder

Woensdag 24 april: bitje happen op de club!

Algemeen Nieuws afbeelding

4-4 Bitje op maat - Clik.Fit
Op woensdag, 24 april komt Clik.Fit naar onze club. Een ideale gelegenheid om je kind of jezelf een bitje op maat te laten aanmeten. Tijdens de scandag maken we een scan van je bovenkaak. De gebitsbeschermer wordt in circa twee weken na het hap/scan moment naar je thuisadres verstuurd. Meld je dus snel aan via het

Lees verder

We hebben weer een Jeugdraad!

Algemeen Nieuws afbeelding

18-9De jeugdraad is vorige week voor het eerst bijeengekomen. De jeugdraad gaat helpen bij het gezellig maken in jouw team, op de club en met activiteiten te organiseren. Allerlei ideeën zijn al besproken. Binnenkort horen jullie meer. Op de foto onze jeugdraad: Noor, Dirk, Anne-Sophie en Fenneke. Hidde was er dit keer niet bij. Wil je ook in de jeugdraad? Mail naar

Lees verder

Let op: handhaving foutparkeren Driekamp!

Algemeen Nieuws afbeelding

14-9Beste leden,
op de Driekamp is niet altijd genoeg parkeerruimte op het parkeerterrein. Daarom zetten we onze auto's wel eens aan de overkant neer, met de wielen op de stoep. dat lijkt veiliger, maar is dus wel verboden. Je mag wel gewoon  langs de stoep parkeren. let hierop, want daar wordt vanaf nu actief op gecontroleerd! De eerste waarschuwingen zijn al uitgedeeld, en

Lees verder

Vrijwilligerswerk is gewoon leuk om te doen en geeft het voldoening!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-11 Eind dit jaar stopt Jeroen Vermeulen met z’n werkzaamheden als vrijwilliger, nadat hij bijna vier jaar lang alle hockey technische zaken voor onze club verzorgde. Wij spraken met Jeroen over z’n inzet voor MHC Krimpen. 
 
Wat doe je als vrijwilliger? Hoe lang doe je dit?

Lees verder

Hockeyers gezocht!

Algemeen Nieuws afbeelding

13-11Ons nieuwe veld willen we natuurlijk met zo veel mensen delen! Daarom zijn we ook nu weer op zoek naar nieuwe leden. Dus ken (of ben) je iemand die hockey wel eens zou willen proberen, er kan weer 3 keer meegetraind worden de komende maanden. Uiteraard natuurlijk door de jeugd, maar ook voor ouders met weinig tot geen hockeyervaring is er de mogelijkheid om met de trimmers mee te trainen!

Lees verder

Veld 1 officieel geopend!

Algemeen Nieuws afbeelding

22-10 Vanmiddag is met een gezellige ceremonie ons nieuwe veld 1 feestelijk geopend door wethouder Kirsten Jaarsma en onze voorzitter Johan Buijs.
Voorafgaand aan de opening was er een clinic voor de jongere jeugd onder leiding van Jochem Bakker, geholpen door leden van Dames 1 en Heren 1. Daarna was er friet voor de liefhebbers, en een glaasje bubbels voor de volwassenen.

Lees verder

“De Vereniging ben jij!”

Algemeen Nieuws afbeelding

19-10 Peter de Jonge z’n carrière als vrijwilliger begon al meteen in 2011 als trainer of coach van z’n kinderen Jens en Charlotte en hun team. Spelen doet hij zelf bij de veteranen, waar hij herkenbaar is als de speler die de voorkeur geeft aan de backhandflats boven een slag via de forehand.

Lees verder

Het is super leuk om jonge meiden iets te leren zoals wij dit hebben geleerd

Algemeen Nieuws afbeelding

12-10 Dat ook jeugdleden een rol als vrijwilliger kunnen hebben, bewijzen Sanne van den Boogert en Naomi van Herk, uit onze MB1. Naomi staat bekend om haar snelheid en harde slagen, waarmee ze menig doelpunt maakt, Sanne vooral van de mooie draaiende bewegingen die menig tegenstander duizelig maken. En behalve 2 keer in de week zelf trainen, op zaterdag een wedstrijd spelen, huiswerk maken en

Lees verder

Aan alle reacties op social media te zien wordt ons werk gewaardeerd!

Algemeen Nieuws afbeelding

5-10 Deze heren hebben een goed excuus om de hele dag op hun mobiel te zitten; de communicatie commissie. Nico Aarsbergen en Marcel Wiesenfeld, zij zorgen voor het posten van nieuws over ons clubje op Facebook en Instagram van MHC Krimpen. Maar ook voor een groot aantal van de mails die jullie ontvangen.

Lees verder

Het mooie is, dat andere mensen plezier hebben van ons werk!

Algemeen Nieuws afbeelding

29-9 MHC Krimpen zet graag een aantal vrijwilligers in de spotlight. Vandaag zijn dit Gooike van Slooten en Willem Vermeulen. Samen zij ze al sinds de vorige eeuw actief op en naast het veld bij onze club. Net als bij veel vrijwilligers geldt; als zij er niet zouden zijn, zouden we niet eens kunnen hockeyen. Maar bij de deze twee heren die verantwoordelijk zijn voor alles wat met onze

Lees verder

Slechts 1 veld beschikbaar!

Algemeen Nieuws afbeelding

10-9 Het seizoen gaat weer beginnen, maar nog even zonder veld 1. We hebben een krap schema, dus graag aandacht voor: - wees op tijd! - Zorg dat de keeper op tijd wordt ingepakt! - Veld 1 NIET betreden. Ook niet voor warming up!! - Moet je fluiten? Zorg ervoor dat de wedstrijd op tijd begint! - Geniet van je wedstrijd!


Lees verder

LET OP: COMPLEX NOG GESLOTEN!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-8LET OP! In LISA wordt nu een trainingsschema zichtbaar waarin trainingen staan vanaf vanaf 15 augustus. Dit genereert LISA automatisch, dit kunnen we niet aanpassen. Het complex is vanwege werkzaamheden aan veld 1 GESLOTEN tot (vooralsnog) 4 september. Er kan dus ook niet getraind worden op de velden!

Lees verder

Bitjeshapdag Zaterdag 26 maart 2022 12.00 - 14.00

Algemeen Nieuws afbeelding

23-2 Je wilt graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water. Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en telefoonnummer) in het bitje. Zo past het bitje

Lees verder

Corona update 18 december: zaalcompetitie stilgelegd

Algemeen Nieuws afbeelding

18-12 ZAALCOMPETITIE STILGELEGD.
Vanavond heeft het kabinet maatregelen genomen tegen Corona, dat zal jullie niet zijn ontgaan. Dit houdt in dat we geplande zaalwedstrijden tot 14 januari niet doorgaan.
WAT MAG ER WEL?

Lees verder

Bitjeshapdag 25 september

Algemeen Nieuws afbeelding

20-9 Op 25 september tussen 09.00 en 12.00 uur komt Bitjehappen.nl bij MHC Krimpen langs zodat jij een perfect op maat gemaakt bitje kan komen happen! Tijdens de hapdag maken we een afdruk van je tanden en vervolgens sturen we het bitje binnen twee weken op naar je huisadres. Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier. Je kan ons tijdens de hapdag vinden in het clubhuis.

Lees verder

WERKZAAMHEDEN ROND ALGERABRUG

Algemeen Nieuws afbeelding

9-9 WERKZAAMHEDEN ROND ALGERABRUG Dit hele seizoen zijn er werkzaamheden rondom de belangrijkste toegang tot Krimpen. Speel je uit? Hou rekening met extra reistijd, met name na 13.30 als de wisselstrook vanuit het dorp dicht is. Kom je op bezoek? Hou rekening met een omleiding en extra reistijd ! Meer en actuele info op https://www.degrotekruising.nl

Lees verder

Vacature: wedstrijdsecretaris

Algemeen

10-6 De wedstrijdsecretaris is in samenwerking met de KNHB verantwoordelijk voor het inplannen van de wedstrijden op onze velden. De KNHB deelt over het hele seizoen de competities in, vaak in ca. 3 periodes. Voor elke periode verschijnen in de standenmotor van de KNHB alle wedstrijden voor die periode, waarna de wedstrijd secretaris de tijds- en veldindeling maakt.

Lees verder

jeugdfonds Sport en Cultuur

Algemeen

17-3De Coronacrisis hakt er bij veel gezinnen behoorlijk in, ook financieel. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur kan helpen bijdragen aan contributie en sportbenodigdheden. Dus ken je iemand die niet kan sporten vanwege een gebrek aan financiële middelen, wijs ze dan op deze

Lees verder

Topverkopers Grote Club Actie

Algemeen Nieuws afbeelding

7-3Gisteren zijn ook de beste verkopers van de Grote Clubactie bekendgemaakt. De teams die het meeste loten hebben verkocht zijn MF1 en JE1, en de overall beste lotenverkoper was Divina uit de MF1. Zij kreeg een paar eenhoorn hockeysokken. 

Lees verder

MHC KRIMPEN 50 JAAR!

Algemeen Nieuws afbeelding

27-10 50 jaar geleden, op 27 oktober 1970, werd Mixed Hockey Club Krimpen opgericht. Een compleet andere tijd. Een tijd waarin de contributie nog twintig gulden bedroeg en men van Corona nog nooit gehoord had. Nu, 50 jaar later, is de gulden lang en breed verdwenen en zorgt Corona ervoor dat we ons als vereniging op allerlei vlakken moeten aanpassen.

Lees verder

Oproep: speelgoed gezocht voor in het clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

29-11Met de Sint weer in het land is het een goed moment om wat ruimte te maken in de kasten ;-). We zijn op zoek naar en gezelschapsspelletjes voor alle leeftijden en speelgoed voor de kleinste spelers en bezoekers van ons clubhuis. Denk aan poppen, autootjes, blokken, mens-erger-je-niet enz; als het heel, schoon en compleet is ontvangen we het graag a.s. zaterdag 30 november op de club. Dan maken we

Lees verder

Vacature Barhoofd

Algemeen Nieuws afbeelding

6-9 Word jij ook zo gelukkig van een heerlijk kopje koffie als je ’s morgens vroeg in de kou langs het veld staat? Of juist een lekker koud biertje na je in het zweet te hebben gewerkt op het veld?

Lees verder

LET OP!! Oude LISA app vanaf 31 oktober niet meer bruikbaar!

Algemeen Nieuws afbeelding

23-10De LISA App is begin dit seizoen vernieuwd. Hier is iedereen over geïnformeerd, en inmiddels heeft 98% van de gebruikers de nieuwe app al geïnstalleerd. Dat is natuurlijk prachtig, maar 2% van de gebruikers heeft dus nog de 'oude' app.

Lees verder

MHC Krimpen start in de trimhockeycompetitie

Algemeen Nieuws afbeelding

10-10 Dit seizoen zijn we op MHC Krimpen gestart met trimhockey. De trimmers zijn een gemengde groep mannen en vrouwen tussen de 35 en 60 jaar, variërend van beginnend tot al wat ervaren spelers. Fitheid, sportiviteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Lees verder

Nieuw schoonmaakbedrijf voor ons clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

27-9 Een nieuw clubhuis vraagt ook om een nieuwe aanpak van de schoonmaak. Valentijn de Voogd van der Straten, het bestuurdlid verantwoordelijk voor de accommodatie, heeft hiervoor een aanbesteding gedaan. Met ingang van dit seizoen wordt de schoonmaak van ons clubhuis verzorgd door  Schoonmaakbedrijf Both uit Oud Beijerland.

Lees verder

De LISA app wordt vernieuwd!

Algemeen Nieuws afbeelding

18-9 Deze week wordt de oude vertrouwde LISA app vernieuwd. MHCK Leden krijgen hierover ook nog een e-mail. Het uiterlijk van de app verandert, er komt een tijdlijn waarin je eigen wedstrijden, trainingen en uitslagen terechtkomen, en als je dat wilt informatie over andere favoriete teams, ook van andere clubs. Het aangeven van aanwezigheid voor meerdere gezinsleden wordt (eindelijk!) mogelijk,

Lees verder

Eerste SuperSunday van het seizoen een succes!

Algemeen Nieuws afbeelding

10-9 MHC Krimpen begon het hockey seizoen 2018 - 2019 meteen met een SuperSunday. De dag waarop alle senioren teams thuis spelen en er dus volop hockeyactie is op de velden aan de Driekamp in Krimpen.
Heren 1

Lees verder

Woensdag 12 september MHC krimpen lastig bereikbaar

Algemeen Nieuws afbeelding

10-9Woensdag 12 september vind de Ronde van Krimpen plaats. Dit gebeurt op de Parkzoom, waardoor de Parkzoom en de Groenendaal voor autoverkeer worden afgesloten. MHC Krimpen is dan vanaf 14.30 per auto uitsluitend via de Korf-zijde bereikbaar. Houdt hier rekening mee als je je kind naar de training brengt woensdag! De afsluiting duurt naar verwachting tot 23.00

Lees verder

Seizoen 2018-2019 is begonnen!

Algemeen Nieuws afbeelding

25-8 Iedereen is weer lekker uitgerust, school en werk gaan weer beginnen, maar gelukkig hebben wij hockey om ons een beetje uit te leven. Vandaag is voor de Jongste Jeugd de aftrap van het seizoen geweest in de vorm van de IJsselcup, waar ME1 en MF1 de eerste bekers van dit jaar hebben binnengebracht. Proficiat! Foto’s van deze leuke dag vind je hier

Lees verder

TRAININGEN ZIJN AFGELAST!

Algemeen

29-5Vanwege het noodweer dat nu over de regio trekt zijn alle trainingen voor vandaag verder afgelast.

Lees verder

Dames 1 organiseert een slaapfeestje C en D jeugd

Algemeen Nieuws afbeelding

18-5Op 9 juni aanstaande organiseren wij een slaapfeestje voor de C- en D-jeugd op de club!  Dit zal op zaterdag 9 juni aan het einde van de middag beginnen en duurt tot de volgende ochtend 10 uur. We vullen deze avond met lekker eten, leuke spelletjes, knutselactiviteiten en een filmavond. En daarna slapen we met z’n allen in het clubhuis!  ‘s Ochtends krijgen de kinderen natuurlijk ook

Lees verder

Super Sunday

Algemeen Nieuws afbeelding

7-5Zondag spelen de dames en de heren thuis, dus dat wordt gezellig. Kom allemaal aanmoedigen en een drankje drinken!

Lees verder

Seniorenfeest

Algemeen Nieuws afbeelding

11-1 Hopelijk zijn jullie allemaal weer een beetje bijgekomen van Oud en Nieuw? Op 2 februari zal het evenement plaatsvinden... en hier moe...ten we natuurlijk topfit voor zijn. Because it's going to be legen... wait for it... dary!

Lees verder

Nog even over Sinterklaas.....

Algemeen Nieuws afbeelding

7-12Afgelopen zaterdag was het zover, Sinterklaas, vergezeld door heuse Zwarte Pieten, bezocht ons clubhuis waar een gezellige club jongste jeugd spelertjes zat te wachten. Natuurlijk waren er gedichten en kadootjes, maar er is ook geknutseld en gehockeyd natuurlijk!

Lees verder

Gezellige afsluiting veldseizoen Jongste Jeugd

Algemeen Nieuws afbeelding

22-11Vandaag was de laatste training voor de Jongste Jeugd op het veld van dit seizoen, vanaf volgende week gaat iedereen de zaal in. Op initiatief van een aantal trainers en met medewerking van vele ouders hebben alle teams na de training gezamenlijk gegeten in het clubhuis. Voor de kinderen waren er (heel veel) zelfgebakken pannenkoeken, en de volwassenen konden zich tegoed doen aan saté met

Lees verder

Sinterklaas komt naar MHC Krimpen!

Algemeen Nieuws afbeelding

14-11Vorig jaar moest Sint, wegens verbouwing, ons clubhuisje voorbijgaan, maar dit jaar is er ruimte genoeg voor Sint, zijn Pieten en natuurlijk onze kinderen!

Lees verder

Zondag 5 november Super Sunday

Algemeen Nieuws afbeelding

31-10 Aanstaande zondag spelen alle senioren teams thuis. De bar en de keuken zijn open.
Kom je favorieten aanmoedigen en wat lekkers eten en drinken.


Lees verder

FEYENOORD - AJAX!! en. DAMES 1 IN DE SILVER CUP

Algemeen

22-10 Feyenoord- Ajax is zo  meteen live in het clubhuis te kijken.
Op ons scherm, vanaf de beamer, met geluid.
Dames 1 speelt ook om de Silver Cup en die gaan we ook dan met z'n allen aanmoedigen.
KOM ALLEMAAL!!!!


Lees verder

JB1 wast auto's voor trainingskamp

Algemeen Nieuws afbeelding

7-10JB1 wil komend voorjaar op trainingskamp in Barcelona. Ze zullen dan ook allerlei activiteiten ontplooien om geld in te zamelen voor hun reis. Vanochtend hebben ze op de club auto's gewassen. Wat de volgende actie wordt is nog niet bekend, maar dat er een vervolg komt staat vast. Dus houdt de site in de gaten.

Lees verder

Herfst!

Algemeen Nieuws afbeelding

2-10Het is herfst en het is dus weer vroeger donker. Veel trainingen van de jeugd vinden 's avonds plaats en er komen veel kids met de fiets. Zorg er dus voor dat uw kind goede verlichting op de fiets heeft en laat de kinderen zoveel mogelijk met elkaar van en naar de club fietsen. Veiliger, en veel gezelliger! Wel graag de fietsen in de fietsrekken buiten het terrein parkeren!  

Lees verder

Bar open op woensdagmiddag

Algemeen Nieuws afbeelding

2-10Bar open op woensdagmiddag! Wellicht heeft u het al gemerkt? Sinds kort is tijdens de trainingen van de Jongste Jeugd op woensdagmiddag de bar geopend van 16.30 tot 18.00. Dit is op initiatief van de coaches en ouders van de JJ kinderen, en de bezetting wordt ook gedaan door de ouders van deze kinderen. Een dergelijk initiatief kan natuurlijk het beste beloond worden door het een

Lees verder

Jeugdfeest 28 oktober

Algemeen Nieuws afbeelding

22-9 vanaf 18:00  E- en F-teams
vanaf 19:00 D - teams
vanaf 20:00 C-teams
vanaf 21:00 B- en A-teams
 
VERDERE DETAILS VOLGEN BINNENKORT!Lees verder

Spelregelcafé 2017

Algemeen Nieuws afbeelding

2-9 Kom naar het spelregelcafé op 27 september 2017
 
In het kader van de Week van de Scheidsrechter organiseren wij speciaal voor alle scheidsrechters en geïnteresseerden een spelregelcafé. Graag willen we je hiervoor uitnodigen zodat we je in het zonnetje kunnen zetten. Tijdens het café krijg je van een top bondsscheidsrechter een briefing

Lees verder

MHC Krimpen prominent in beeld bij LOK-TV

Algemeen Nieuws afbeelding

18-5De club had de deuren op Koningsdag geopend. LOK-TV is langs geweest en hebben een item over ons gemaakt. Via de link kan je de uitzending bekijken: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=2qrmmz7CvSU


Lees verder

Uitslag Rabobank Clubkas

Algemeen Nieuws afbeelding

12-5De uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne is bekend!
MHC Krimpen heeft 67 stemmen ontvangen, waardoor onze club een donatie van €338,36 ontvangt van Rabobank Krimpenerwaard. Het geld zal worden toegevoegd aan het beschikbare budget voor een speeltoestel.
Lees verder

Hockey en voetbal go together

Algemeen Nieuws afbeelding

5-5

Aanstaande zondag spelen alle senioren teams bij ons thuis en is de kans heel groot dat Feyenoord kampioen wordt.
Onder het mom van hockey en voetbal go together nodigen we iedereen uit om onze senioren aan te komen moedige en de verrichtingen van Feyenoord in het clubhuis te volgen.
We zien jullie graag allemaal aanstaande zondag!Lees verder

Oud-veteranen te gast in clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

21-4Veteranen L, is een team dat tussen 1982 en 2000 in verschillende samenstellingen actief was binnen de vereniging. Op 19 april is het team in ons fantastische clubhuis te gast geweest voor hun jaarlijkse reünie. Ieder jaar proberen zij met elkaar bijeen te komen voor een gezellig hapje en drankje. Voortaan dus gewoon bij hun oude cluppie. 

Lees verder

Koningsdag op de club

Algemeen Nieuws afbeelding

18-4Op Koningsdag is de club geopend tot 17.00 uur. Iedereen die het clubhuis nog niet gezien heeft kan een langskomen. Kinderen kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur kennismaken met hockey. Verder is de bar geopend voor een drankje en een hapje. En...mis je nog foto's in de Jumboboek, dan kun je op Koningsdag ook langskomen om je boek compleet te maken.


Lees verder

Openingsfeest

Algemeen Nieuws afbeelding

10-4Het weer was schitterend, de sfeer geweldig, de tompoezen heerlijk en de bubbels zoet. We kunnen terugkijken op een fantastisch openingsfeest, wat door veel leden en oud-leden bezocht is. De genodigden waren onder de indruk van het nieuwe onderkomen. Hoewel er nog geklust wordt in het clubhuis, genieten de leden al volop van de ongekende luxe van onze nieuwe faciliteiten.

Lees verder

Clubhuis nog niet beschikbaar

Algemeen Nieuws afbeelding

8-3 Sinds november 2016 wordt het clubhuis van MHC Krimpen verbouwd. Helaas is het niet gelukt om het nieuwe clubhuis voor de start van de 2e helft van de competitie helemaal af te krijgen. Hoewel de verbouwing zeer spoedig is verlopen, moeten de laatste puntjes nog op de i worden gezet. Het clubhuis is dus nog niet toegankelijk.

Lees verder

Het gaat hard met het clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

2-2De meubels zijn al geleverd!
Aan de binnenzijde worden de wanden geverfd en het plafond gespoten. De vloer in de kantine is gelegd. Nu nog de gietvloeren in de overige ruimtes.
Houd onze Facebookpagina in de gaten, als ook de Bullytin en onze website. De opening, de trainingen en alles van belang communiceren we via deze media!

Lees verder

Ruilbeurs

Algemeen Nieuws afbeelding

20-12De plaatjesactie van de Jumbo is inmiddels gestopt, dus tijd voor een ruilbeurs! Op woensdag 28 december organiseert de Jumbo een ruilactie. Op het plein voor Jumbo de Korf wordt een grote tent neergezet waar je plaatjes kan ruilen! Van 12:30 tot 14:30 is MHC Krimpen aan de beurt! De Jumbo zorgt voor een versnapering. Tot woensdag!

Lees verder

borrel vrijdag 25 november

Algemeen Nieuws afbeelding

21-11Vanaf 17.00 uur tot middernacht is iedereen welkom. Dus kom vooral direct uit het werk een drankje doen, een sateetje eten en herinneringen ophalen. Na het weekend gaat het clubhuis definitief dicht tot in het voorjaar het nieuwe onderkomen klaar is. Lees verder

Gevonden kledingverkoop

Algemeen Nieuws afbeelding

30-10Woensdagmiddag 2 november zal tijdens de jongste jeugdtraining kleding worden verkocht die bij de gevonden voorwerpen terecht is gekomen. Alle kleding is gewassen, zo goed als nieuw en ... ook belangrijk: nooit opgehaald. Alles wordt verkocht voor € 5 per stuk. De opbrengst is bestemd voor het nieuwe clubhuis.

Lees verder

Einde in zicht Grote Clubactie

Algemeen Nieuws afbeelding

25-10Op 1 november eindigt de Grote Clubactie, lever daarom zo snel mogelijk het boekje van uw kind in! Wanneer de boekjes na 3 november worden ingeleverd is er kans dat de loten niet meer op tijd kunnen worden ingevoerd en de club dus geld misloopt! Het inleverpunt is het doosje dat op de bar staat. Wanneer alle loten zijn ingevoerd zal het eindbedrag bekend worden gemaakt!  


Lees verder

Plaatjes sparen bij Jumbo

Algemeen Nieuws afbeelding

24-10Vanaf 26 oktober zal het mogelijk zijn om de plaatjes te sparen bij Jumbo de Olm en de Korf. De fotoboeken zijn inmiddels afgeleverd bij MHCK en de coaches zullen worden benaderd om deze op te halen. De fotoboeken zijn gepersonaliseerd, dus kijk goed of u of uw kind het goede boek krijgt! Latere mededelingen over het bestellen van posters zullen nog komen. 

Lees verder

Inloopavond nieuwe clubhuis 26/10

Algemeen Nieuws afbeelding

19-10De avond begint om 20.30 uur en is bedoeld voor iedereen die ideeën heeft voor de herinrichting van het nieuwe clubhuis. Heb je een goed idee? Of zou je mee willen helpen of denken met de operatie. Heb je een voorstel voor sponsoring of wil je alleen maar weten wat de stand van zaken is? Kom langs en ga in gesprek met de interieurcommissie: Jeroen, Jolanda, Monique en Astrid. 

Lees verder

Openingsweekend 3 en 4 september

Algemeen Nieuws afbeelding

6-9Het eerste weekend van september heeft MHCKrimpen in een zonnig en regenachtig weekend het seizoen geopend. Zoals jullie wellicht hebben meegekregen stond er flink wat op het programma deze dagen; van portret- en teamfoto’s voor de Jumbo clubactie, tot een gezellig feest waar de Jongste Jeugd zowaar de aftrap deed. Verder is er door (helaas) een select groepje gebarbecued, maar ondanks de

Lees verder

Interview Luc Stendahl

Algemeen Nieuws afbeelding

10-7 Vrijdag 13 mei heb jij op de finaledag van het schoolhockey wedstrijden gefloten. Je had de eer verkozen te zijn uit een groep van ruim 500 arbiters.
1. Hoe voelt dat als je zo'n uitnodiging krijgt?

Lees verder

Clinic before take off to Rio

Algemeen Nieuws afbeelding

22-5 Op maandag 16 mei hebben ruim 90 kinderen van MHC Krimpen en omliggende verenigingen heerlijk gehockeyd. Spelers uit de C-, D-, E en F-categorie hebben onder leiding van maar liefst 5 internationals 1.2.3-hockey! geoefend, waarmee hun techniek op speelse wijze snel verbetert. Met een snelheidsmeter is de slagkracht gemeten, waarbij zelfs 60 en 70 kilometer per uur is gehaald.

Lees verder

1,2,3 hockeyclinic bij MHC Krimpen met maar liefst 5 internationals

Algemeen Nieuws afbeelding

23-4 Op 16 mei is er en clinic met maar liefst 5 internationals. Kom ze uitzwaaien on the Road to Rio!
Het programma staat in de bijlage en ook hoe je je moet opgeven.Lees verder

1,2,3 hockeyclinic bij MHC Krimpen met maar liefst 5 internationals

Algemeen Nieuws afbeelding

9-4  
 
Aanmelden kan je via www.hockeyinternationals.nl/clinic-mhc-krimpen


Lees verder

Dance Fever 5th edition

Algemeen Nieuws afbeelding

11-11Zaterdag 21 november is het 30+ feest in het clubhuis. De kaartverkoop is in volle gang. Kaarten zijn te verkrijgen bij Helma van de Fijnaart of Linda Bruggeling (donderdagavond veterinnen), Wil je via de mail bestellen? Mail dan naar  [email protected] We hebben dit jaar voor een andere DJ gekozen en verwachten dat het dak er af gaat. Onze DJ is genomineerd voor beste

Lees verder

Grote Clubactie

Algemeen Nieuws afbeelding

24-9Onze vereniging doet dit jaar mee aan de Grote Clubactie.
De jeugdleden van de D en E-teams verkopen de komende twee maanden de loten voor € 3,- per stuk. Van de opbrengst is 80% is voor de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-. Dit is al sinds het eerste lot een

Lees verder

Gevonden spullen

Algemeen Nieuws afbeelding

15-9Ben je iets kwijt? De kist met gevonden voorwerpen is opgeruimd. In het clubhuis liggen nu scheenbeschermers, teenslippers, vestjes, (stik)tassen, etc.. Woensdagavond gaat alles weg. Ligt het verlorene er niet bij? Mail dan naar [email protected]

Lees verder

De vacature krant

Algemeen Nieuws afbeelding

10-9Beste leden,
Onze club is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Bekijk de vacaturekrant en meld je aan bij [email protected].


Lees verder

Rodney op EK Shirt!

Algemeen

27-8EK hockey Londen: een podium voor Uitblinkers, waaronder Rodney van Druenen van @MHCKrimpen. http://rabo.nl/nqh4o6ti 


Lees verder

Informatie speelgerechtigdheid junioren 2015-2016

Algemeen

24-8Zie bericht KNHB hieronder en de bijlage op de site!
In het seizoen 2014-2015 hebben we voor junioren nieuwe "regels speelgerechtigdheid” en "invalregels” geïntroduceerd. Regels die in samenspraak met de clubs tot stand zijn gekomen.

Lees verder

Informatie speelgerechtigdheid senioren 2015-2016

Algemeen

24-8 Zie bericht KNHB hieronder en de bijlage op de site!
In het seizoen 2014-2015 hebben we voor junioren nieuwe "regels speelgerechtigdheid” en "invalregels” geïntroduceerd. Regels die in samenspraak met de clubs tot stand zijn gekomen. Het doel van deze regels was het nastreven van een eerlijke competitie, het vergroten van het spelplezier en het invallen teneinde een team te

Lees verder

Nieuwsbrief juli 2015

Algemeen Nieuws afbeelding

8-7Hier weer een gloed nieuwe nieuwsbrief! Veel lees plezier!!Lees verder

Stem op onze clubheld

Algemeen

22-4 Medio maart dit jaar is de AD clubheldcompetitie van start gegaan. MHCK heeft vier kandidaten genomineerd. Afgelopen weekend was de laatste tussenstand, komend weekend sluit de stemming. Om de club mee te kunnen laten dingen voor prijzen, dient een kandidaat van de club in ieder geval de meeste stemmen te hebben in de eigen gemeente, mede op basis hiervan bepaalt een vakjury welke

Lees verder

Kika clinic voor C- en D-jeugd MHC Krimpen

Algemeen

18-9 JA1 speelt dit seizoen voor Kika. Een heel goed en belangrijk doel. Allerlei informatie kan je hierover op onze website lezen.   Om geld voor Kika in te zamelen, zal JA1 allerlei acties organiseren en ze starten met een hockeyclinic speciaal voor de C- en D-jeugd. Deze clinic vindt plaats op zaterdag 12 oktober bij MHC Krimpen op de velden.   JA1 biedt allerlei

Lees verder

JaWa stand op de club zat. 14/09 10-13

Algemeen Nieuws afbeelding

9-9 Komende zaterdag 14 september zal JaWa met een verkoopstand op de club aanwezig zijn, van 10 uur tot 13 uur.   Bestellingen kunnen gemaild worden naar info@jawasport .nl
Of online besteld worden op www.jawasport.nl met afhalen stand.

Lees verder

Algemene Leden Vergadering - woensdag 22 mei 20.30

Algemeen

16-5 De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van MHC Krimpen staat gepland voor woensdag 22 mei a.s., aanvang 20.30 uur, in het clubhuis. Wij nodigen u bij deze uit om op die vergadering aanwezig te zijn. 

Lees verder

Tournament Information update

Algemeen

27-3 The Eastertournament information update!   If there are any questions please email the Tournament Commitee, [email protected]    Results after the first day:   Girls 15:00 Krimpen 1 - Maidenhead    0 - 1 Krimpen 2 - Brigg              0 - 0   Boys 16:05 Krimpen 1 -

Lees verder

Belangrijk, BETREED HET VELD NIET MET SNEEUW EN VORST!

Algemeen

29-11Beste leden MHC Krimpen. Het is nog maar November, maar de vorst en de sneeuw zitten in de lucht. Dit heeft gevolgen voor de trainingen en het spelen van wedstrijden.   Als er Sneeuw op het veld ligt mag het veld absoluut NIET betreden worden. Door het veld te betreden wordt de sneeuw in de toplaag van het veld getrapt. Als het dan gaat vriezen, dan gaat het veld kapot.   Bij een

Lees verder

Verbunt Hockey Clinic

Algemeen

30-9Op zaterdag 23 oktober wordt op de velden van Ares de tiende editie van de Verbunt Hockey Keepersclinic gehouden. Op de Apeldoornse club wordt ’s ochtends aandacht besteed aan de goalies uit de C- en D-jeugd.   ’s Middags zijn de A- en B-junioren aan de beurt. Sam van der Ven (HGC en Jong Oranje) en Lizzy Koeton (Den Bosch, foto) zijn aanwezig voor tips en demonstraties. De kosten per

Lees verder

Mannen Rotterdam geven clinic voor Pakistan

Algemeen

8-9Voorafgaand aan de benefietwedstrijd van Nederland tegen Pakistan zal er 14 september tussen 17.00 en 18.00 uur een clinic worden gegeven door Heren 1 van HC Rotterdam. De kosten bedragen 15 euro (inclusief een broodje Unox en een drankje). De opbrengsten komen ten goede van de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan.   Opgeven kan door te mailen naar:

Lees verder

SPONSORPUNTEN van ALBERT HEIJN voor MHCK!

Algemeen

5-9 Tussenstand: Klik HIER   Dit is de laatste week! Wij kunnen de sponsorpunten tot 6 november inleveren, dus zorg dat je de laatste punten zo snel mogelijk inleverd!   Doet u ook regelmatig uw boodschappen bij Albert Heijn? Dan heeft u bij de kassa misschien al sponsorpunt en ontvangen.


Lees verder

Aanlooproute naar Hockey Vereniging Westland dit jaar gewijzigd

Algemeen

30-8Hockey Vereniging Westland is gestart met de bouw van haar nieuwe clubhuis. Als gevolg hiervan zijn de velden tot aan de winterstop niet bereikbaar via de bekende route.
Vanaf heden zijn de velden als volgt te bereiken:
 
Vanaf de centrale parkeerplaats van sportpark De Hoge Bomen rechtsaf het pad van het sportpark op richting handbalvereniging Westlandia en VV Naaldwijk.

Lees verder

HOCKEY4PAKISTAN

Algemeen

30-8XXclusive Sports is een jong bedrijf en vindt haar specialisme in een brede range van hockeymaterialen uit India en
Pakistan. Deze producten brengt zij uit onder haar eigen merknaam ‘XXclusive’.


Lees verder

Nieuwe tenues

Algemeen Nieuws afbeelding

22-8 Beste MHCK-ers, 
Het is bijna zover!: de nieuwe hockey tenues worden uitgeleverd op:
5 en 6 september bij DAKA.
Noteer deze data alvast!!
Nadere informatie volgt via de website, mail, Facebook en Lisa.
Met sportieve groet, Het bestuur

Lees verder

Week van de scheidrechter

Algemeen Nieuws afbeelding

10-10 Deze week  is het de week van de scheidsrechter, een landelijk initiatief waarbij de scheidrechters in het zonnetje worden gezet. Deze week laten we zien dat we onze scheidrechters waarderen. De KNHB verneemt graag via #scheidsbedankt op facebook als je op een leuke manier deze week de scheidsrechter in het zonnetje zet! Dus kom maar door met die bloemen, erehagen en taarten!

Lees verder

Waar was dat feestje? HIER was dat feestje!

Algemeen Nieuws afbeelding

29-10Na een gezellige hockeydag met veel thuiswedstrijden was gisterenavond de avond van het grote jeugdfeest. Het was doorlopend gezellig vanaf 18.00, niet in de laatste plaats door de vuurkorven en bankjes die ervoor zorgden dat veel ouders van de jongere jeugd tot ver na tien uur ook bleven hangen, ondanks de kou. Intussen vermaakte de jeugd zich binnen met muziek, elkaar en een erg enthousiaste

Lees verder

Verbouwing nu echt van start

Algemeen Nieuws afbeelding

30-11De aannemer is deze week echt van start gegaan in het clubhuis, waar we van het weekend met bier, bitterballen en sateetjes afscheid van hebben genomen.  Ook de veldverlichting is afgesloten. Er kan dus 's avonds niet meer getraind worden.


Lees verder

Lekker gehockeyd met Heren 1

Algemeen Nieuws afbeelding

13-5

Zondag 8-5 stond voor MHCKrimpen Heren 1 in het teken van de Jongste Jeugd van hockeyend Krimpen. Ook wij hebben jaren geleden het spelletje geleerd met een klein stickje in de hand, met zijn allen hollend achter het kleine balletje aan. Velen van ons hebben dat zelfs op hetzelfde veld als vandaag de dag gedaan. Omdat wij zo'n 15/20 jaar later nog steeds

Lees verder

JA1 speelt voor Kika!! Wordt doelpuntsponsor!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-9 Dit hele seizoen zal JA1 zich inzetten voor Kika. Op de speciale actiewebsite zullen alle acties verschijnen die we starten (http://kika.mhcktoppers.nl)

Lees verder

Rabo NK Hockey Techniek 2010

Algemeen

9-7 Komt de Nederlandse Kampioen Hockey Techniek 2010 van onze club?   In de herfstvakantie van 2010 organiseert Hockeyschool PANASJ voor de tweede maal een uniek jaarlijks terugkerend evenement:

Lees verder

Clinic Three Stripes Team voor C en D

Algemeen Nieuws afbeelding

12-4Het Three Stripes Team bestaat uit tophockeyers die spelen in de (dames en heren) Hoofdklasse. De toppers die naar Capelle gaan zijn Ginella Zerbo van SCHC en Pepijn Luijkx van Kampong! De clinic wordt gestart met een te gekke demo, waarin de Adidas toppers laten zien waarom zij in de Hoofdklasse spelen. Tijdens de clinic zijn er verschillende

Lees verder

MHC Krimpen is cashless!!

Algemeen

10-12Met ingang van 1 maart 2015 kan niet meer met contanten worden afgerekend aan de bar. Wel kan er natuurlijk betaald worden met de clubbetaalpas (leden) of met de pinpas (leden en bezoekers).


Lees verder

Lijstje van betaalde scheidsrechters

Algemeen Nieuws afbeelding

6-9Beste scheidsrechters,
Zoals jullie wel weten zijn we vorig jaar gestart met een lijstje van betaalde scheidsrechters. Dit lijstje is nu aangepast, omdat sommige niet meer op het lijstje konden staan i.v.m. werk of nieuwe opleiding. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie ten opzichte van vorig jaar meer tijd hebben en dit jaar graag op het lijstje van betaalde scheidsrechters

Lees verder

Thé Dansant zondag 29 september

Algemeen Nieuws afbeelding

5-9 Geachte Leden,
 
Na het succes van het zomeravond hockey waar jong en oud het vooral na de wedstrijden erg gezellig had, heeft de Feestcommissie besloten om vroeg in het seizoen een Thé Dansant te organiseren. Een middag waarop iedereen; jong, oud en ouder, van mooie wedstrijden en een lekker koud drankje kan genieten.
 

Lees verder

JD1 Kampioen!!

Algemeen Nieuws afbeelding

1-6Team Jongens D1 is vandaag (1 juni 2013) op overtuigende wijze kampioen geworden! Nadat ze al zaalkampioen waren geworden zijn de mannen vol overgave doorgegaan op het pad. Gefeliciteerd jongens, MHC Krimpen is trots op jullie!!

Lees verder

HEREN 1 KAMPIOEN

Algemeen Nieuws afbeelding

25-4Heren 1 is na een moeilijke wedstrijd, met 1-2 winst in de pocket kampioen van de 4e klasse C geworden. Heel hartelijk gefeliciteerd mannen!

Lees verder

Arbitragereglement inclusief sanctiebeleid

Algemeen

26-5Op de ALV van woensdag 22 mei 2013 is het nieuw Arbitragereglement inclusief sanctiebeleid door de ledenvergadering vastgesteld. Hierin zijn de regels voor de fluitbeurten opgenomen inclusief een procedure voor het ruilen van fluitbeurten. Ook zijn de sancties opgenomen bij het niet op komen dagen voor een fluitbeurt. 

Lees verder

Thé Dansant vanmiddag

Algemeen

7-4 Beste allemaal,   Vandaag spelen alle seniorenteams thuis. Aangezien het mooi weer wordt is dit de gelegenheid om weer eens langs de lijn te staan, zonder te hoeven blauwbekken. We roepen dan ook iedereen op om MHC Krimpen te komen aanmoedigen.   De feestcommissie zorgt voor muziek en gezelligheid.   We hopen jullie allemaal straks te zien.

Lees verder

Bardiensten zaterdag

Algemeen

19-3De bardiensten voor de zaterdagen staan tot het einde van het seizoen in Lisa. Vul snel jouw bardienst in!  De diensten die open blijven staan worden een week van te voren ingevuld met de mensen die nog geen bardiensten hebben gedraaid. Dus wil je zeker weten dat het past in jouw drukke weekend, vul je dienst dan op een zelf gekozen moment in...

Lees verder

Alle Beetjes Helpen actie - AH de Block

Algemeen Nieuws afbeelding

23-10 De "alle Beetjes helpen" actie (AH de Block Crimpenhof gaat €10.000 verdelen onder de deelnemers!) is 18 oktober van start gegaan.
Voor elke 15 euro aan boodschappen ontvang je een B'tje Lever deze in bij de MHCK display in de winkel Actieperiode loopt t/m 14 november 2021


Lees verder

Clubhuis weer open!

Algemeen Nieuws afbeelding

5-6Gelukkig kan onze bar weer open in de weekenden. Het terras is open en koffie, drankjes en snacks kunnen binnen besteld worden en buiten zittend genuttigd worden. Ook kunnen de kleedkamers weer gebruikt worden.  Welke regels gelden er momenteel op de club: - De algemene coronaregels zoals: blijf thuis bij klachten, 1,5m afstand houden en bij bestellen in clubhuis is een mondkapje

Lees verder

Bitjeshapdag 5 september & 21 november

Algemeen Nieuws afbeelding

21-8 Je wilt graag veilig sporten. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.Lees verder

Geen hockeyactiviteiten tot 1 april

Algemeen Nieuws afbeelding

13-3Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB

Lees verder

Coronavirus

Algemeen Nieuws afbeelding

2-3Met de toenemende berichtgeving over het Coronavirus in Nederland delen we graag een aantal richtlijnen met onze leden. Vooralsnog is er geen reden voor paniek, maar desalniettemin heeft het RIVM en de GGD Rotterdam onderstaande aanbevelingen gedeeld voor het verenigingsleven: Voel je je gezond, ben je niet verkouden, heb je geen klachten aan je luchtwegen en geen koorts, dan kun je gewoon

Lees verder

Bar weer open op woensdagmiddag!

Algemeen Nieuws afbeelding

30-9 Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, hebben we goed nieuws voor de ouders van de Jongste Jeugd op woensdagmiddag:
Ons droge, warme clubhuis en de bar zijn geopend! Bekijk de training gezellig vanachter de ramen, onder het genot van een (warm) drankje en de tijd vliegt voorbij.

Lees verder

Trimmers gaan internationaal!

Algemeen Nieuws afbeelding

24-2 Ook de trimmers van MHC Krimpen gaan internationaal! In het weekend van 29 juni zal ons trimteam samen met soortgelijke teams van onder andere HC Capelle en NHC de IJssel Nederland vertegenwoordigen in het Duits-Nederlandse vriendschapstoernooi in Heidelberg. Ze zullen het opnemen tegen teams met namen als „Hockey Chaos" , „Uhlenmixer", " Kugelblitze" en „Starkstrom". Dat belooft wat! Even

Lees verder

Vanaf donderdag 6 september weer open spreekuur van DubbelFit

Algemeen Nieuws afbeelding

3-9 Ook dit seizoen houdt Fysiotherapiepraktijk DubbelFit weer open spreekuur in het clubhuis. Iedere donderdagavond vanaf 18.30 is een van de fysiotherapeuten van Dubbelfit exclusief voor MHC Krimpen leden aanwezig om klachten en blessures te beoordelen en een advies te geven over de behandeling. 

Lees verder

Dames 1 zoekt een keepster!

Algemeen Nieuws afbeelding

26-6 Hiii, wij zijn het nieuwe dames 1 van MHC Krimpen.
We hebben de afgelopen weken enorm ons best gedaan om een nieuw team bij elkaar te krijgen en dat is gelukt! We zijn nu met 19 meiden die allemaal staan te popelen om weer lekker te gaan hockeyen! 

Lees verder

Bedankje voor Mariëtte Bac

Algemeen Nieuws afbeelding

17-6Bestuurslid Mariëtte Bac is dit weekend door Heren 1 in de bloemetjes gezet als dank voor haar enorme inzet voor de club en in het bijzonder haar bijdrage aan de gezellige zondagen. Te be continued volgend seizoen. Ook de heerlijke gehaktballen mogen blijven.

Lees verder

MHC Krimpen, al vele jaren gezellig en sportief

Algemeen Nieuws afbeelding

4-4Dat onze vereniging gezellig is wisten we natuurlijk al lang, maar vandaag bleek ook maar weer dat we dat al heel lang zijn, De veteranen L (foto), een team dat al in de jaren 80 op onze vereniging actief was, had vanmiddag haar jaarlijkse reünie in ons clubhuis. Met een hapje, en uiteraard een drankje was het een gezellige avond!

Lees verder

De bar gaat weer open op woensdag.

Algemeen Nieuws afbeelding

4-3 Het zaalseizoen en de vakantie zitten er weer op, de laatste resten sneeuw en griep verdwijnen snel…het veldseizoen kan weer beginnen! Dit betekent dat op woensdag de bar weer open gaat tijdens de trainingen van de jongste jeugd, tussen half 5 en 6 uur. Dit wordt mogelijk gemaakt door JJ ouders die de bar willen bemannen. Hulp is altijd welkom, als je ook een middag wilt helpen, meld je

Lees verder

Nieuw in de LISA app! Toernooien

Algemeen Nieuws afbeelding

8-4Nieuw in onze LISA app! Blader door heel veel toernooien via de knop in de app: Meer > Toernooien. Je kunt hier zoeken op toernooien op categorie, niveau en op reisafstand. Er staan nu ruim 70 toernooien geregistreerd in de app; dit zullen er naar verwachting nog meer worden!
Het is superleuk om mee te doen aan een toernooi; ook als mooie afsluiting van het hockeyseizoen.

Lees verder

WORD NU SCHEIDSRECHTER

Algemeen

27-1 Uitnodiging aan alle ouders, coaches en managers om mee te doen aan de scheidsrechtersworkshop. Op de volgende pagina lees je er alles over.

Lees verder

Europa Cup zaalhockey

Algemeen Nieuws afbeelding

16-1 Gratis naar Europa Cup zaalhockey in Rotterdam
Als de meeste hockeyers zich al weer voorbereiden op de tweede helft van de veldcompetitie is er voor de zaalhockeyliefhebbers nog een mooi ‘toetje’: de EuroHockey Indoor Club Challenge, het Europa Cup 3-toernooi voor mannen van 13 tot en met 15 februari in Topsportcentrum Rotterdam. Nederland wordt er vertegenwoordigd door Hockey Club

Lees verder

Nieuwe nieuwsbrief december 2014

Algemeen

19-12 Hier is de nieuwe nieuwsbrief van december. Veel leesplezier en fijne feestdagen! http://www.mhckrimpen.com/files/nieuws/MHCKNieuwsbriefDec2014.pdf
Lees verder

Nieuwe nieuwsbrief november 2014

Algemeen

18-11 Lees nu de gloednieuwe nieuwsbrief van november! Veel leesplezier!!
http://www.mhckrimpen.com/files/nieuws/NieuwsbriefNovember2014.pdf

Met vriendelijke groet,  De Bullytin Commissie

Lees verder

Dance Fever part IV

Algemeen Nieuws afbeelding

6-10Zaterdag 22 november vindt voor de 4e keer het 25+ Feest plaats in het clubhuis van MHCK.  Het feest begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Er zijn 125 kaartjes beschikbaar, waarvan 25 voor introducé's. Een kaartje kost € 7,50. Woensdagavond 15 oktober van 19.00 - 20.00 uur kun je kaartjes kopen op de club. Of anders langs de lijn op zaterdag bij Linda of Helma, wees er

Lees verder

Zondag saté met patat

Algemeen Nieuws afbeelding

1-10Heren 1, Dames 1, Heren 3 en de Veteranen spelen zondag 5 oktober op onze eigen velden. Dat betekent veel publiek en gezelligheid. En daar hoort een lekkere snack bij. Dit keer wordt het saté met patat. Tot zondag!

Lees verder

Zondag hamburgers eten op de club

Algemeen Nieuws afbeelding

16-9As. zondag spelen de dames en herenteams thuis. Behalve van het spel van de dames en heren kan er ook genoten worden van heerlijke broodjes hamburger en cheeseburger. Het wordt weer gezellig zondag!
Lees verder

Nieuwe nieuwsbrief

Algemeen

15-9 Lees nu de gloednieuwe nieuwsbrief van september! Veel leesplezier!!
http://www.mhckrimpen.com/files/nieuws/MHCK_nieuwsbrief%20september_2014(1).pdf

Met vriendelijke groet,  De Bullytin Commissie

Lees verder

Foto's met Maartje Paumen nu online

Algemeen Nieuws afbeelding

5-9Er zijn veel foto's gemaakt tijdens de opening van het seizoen met Maartje Paumen. Kijk snel via deze link: http://www.mijnalbum.nl/Album=QSHPD88O hoe

Lees verder

Opening seizoen met Maartje hoogtepunt voor de club

Algemeen Nieuws afbeelding

31-8De opening van het nieuwe hockeyseizoen met international Maartje Paumen was een groot succes. Het nieuwe wedstrijdshirt is officieel in gebruik genomen. De sponsoren van de shirts werden tijdens het openingswoord van Marjolein de Waard met een cadeautje bedankt voor hun bijdrage.  Een boven verwachting aantal kinderen had hun shirt al opgehaald en aangetrokken op deze bijzondere dag.

Lees verder

De website is vernieuwd!!

Algemeen

29-8 De website van MHC Krimpen is vernieuwd! Mooier, strakker, maar vooral ook veel overzichtelijker! Neem snel eens een kijkje.   Let op! Inloggen gaat niet meer via de Inloggen button zoals op de oude site maar via Mijn MHCK, rechtsboven in het scherm.   We horen natuurlijk graag wat je van de vernieuwde website vindt!!  

Lees verder

De nieuwe shirts zijn nu af te halen bij Daka Superstore!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

28-8 We hebben zojuist de bevestiging ontvangen, vanaf dit moment kunnen de nieuwe clubshirts afgehaald worden bij de Daka Superstore!!Vergeet de voucher niet mee te nemen, want die moet je tonen aan de DAKA- medewerkers.De MHCK kousen zijn al te koop bij Daka. De nieuwe broekjes en rokjes liggen volgende week in de winkel. Zodra ze gearriveerd zijn, zal dit op de site te lezen zijn.
 

Lees verder

Vrijwilligers voor zaterdag 30 augustus

Algemeen Nieuws afbeelding

17-8De grootse opening van het nieuwe seizoen met in de hoofdrol Maartje Paumen, kan natuurlijk alleen slagen als er enthousiaste mensen zijn die meehelpen. Heb je tijd om op zaterdag 30 augustus een uurtje achter de bar te staan, te helpen in de keuken, of bij de activiteiten op het veld?  Meld je dan aan via [email protected]. Wij rekenen op je!!

Lees verder

Nieuwsbrief juli 2014

Algemeen

16-7Geachte Leden,
Hierbij de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Een fijne zomerstop allemaal!
mvg De Bullytin Commissie

Lees verder

Afsluiting Zomeravondhockey

Algemeen Nieuws afbeelding

28-6 Het zomeravondhockey is ook dit jaar weer een groot succes. Drie avonden zijn al achter de rug. De wedstrijden zijn fanatiek en ook fair gespeeld.  Nu de poule wedstrijden gespeeld zijn, gaan we afsluiten met de finales. Rondom de wedstrijden wordt er flink uitgepakt!! Op de avond zelf is er catering; de Oesterman loopt rond en de band Applejuice and Beer komt spelen. ALLE

Lees verder

JA1 Kika-actie afgerond

Algemeen Nieuws afbeelding

24-6JA1 heft het afgelopen seizoen met de activiteiten waaronder de clinic € 1775,- opgehaald. Een mooi resultaat! U kunt natuurlijk alsnog een bijdrage storten op Sporten voor Kika. Misschien dat JA1 en Kika dan kunnen eindigen op een nog mooier bedrag.


Lees verder

Nieuwsbrief juni 2014

Algemeen

17-6 Geachte Leden van MHC Krimpen,
Hierbij een gloednieuwe nieuwsbrief!!! Veel leesplezier.
mvg Bullytin Commissie
[email protected]

Lees verder

Nieuwsbrief mei 2014

Algemeen

27-5 Geachte Leden van MHC Krimpen,
Hierbij een gloednieuwe nieuwsbrief!!! Veel leesplezier.
mvg Bullytin Commissie
[email protected]

Lees verder

Nieuwsbrief april 2014

Algemeen

17-4Geachte Leden,
Hierbij weer een gloednieuwe nieuwsbrief!
mvg Bullytin Commissie
[email protected]

Lees verder

Parkeerverbod Driekamp

Algemeen Nieuws afbeelding

15-4Vanaf woensdag 16 april geldt er een parkeerverbod aan de overzijde van MHCKrimpen tussen 8.00 en18.00 van maandag tm vrijdag. De politie zal actief controleren. Helaas is het aantal parkeerplaatsen beperkt. Dat wordt fietsen!Lees verder

Nieuwsbrief maart 2014

Algemeen

20-3 Geachte Leden van MHC Krimpen,
Hierbij een gloednieuwe nieuwsbrief!!! Veel leesplezier.
mvg Bullytin Commissie
[email protected]


Lees verder

3e prijs voor JD2

Algemeen Nieuws afbeelding

18-3Jongens D2 hebben bij de Rabo/IJssel- en Lekstreek Sportverkiezing 2013 de derde prijs behaald. Het team ontving een check van € 200,=

Lees verder

Overhandiging check Rabobank

Algemeen Nieuws afbeelding

14-3Donderdag 6 maart heeft, Nienke van der Sluis, namens MHC Krimpen een cheque van  € 1250,- van de Rabobank in ontvangst genomen. Met dit bedrag heeft de vereniging  een AED aangeschaft. Hiermee dragen de Rabobank en de club hun steentje bij aan de veiligheid op en rond het complex aan de Driekamp. Dezelfde avond heeft een groep  leden de bijbehorende reanimatiecursus

Lees verder

Prijsverhogingen

Algemeen Nieuws afbeelding

13-3Per 1 maart 2014 zijn de prijzen van de dranken verhoogd.
De inkoopkosten zijn door de verhoogde accijnzen, BTW en voedselprijzen
flink gestegen, waardoor een prijsverhoging onvermijdbaar is.
De nieuwe prijzen zijn te vinden op de prijslijst achter de bar.

Lees verder

In Memoriam

Algemeen

6-3
Lara Avezaat-van Altena

Op 19 februari is Lara overleden. Veel te jong en veel te snel. Zij was een actief lid van onze vereniging en enige tijd Jongste Jeugd Coördinator. Wij herinneren haar als een gewaardeerd vrijwilliger die met een no-nonsense instelling inhoud gaf aan haar activiteiten binnen de club. Ze

Lees verder

Minister Schippers te gast in ons clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

20-2Afgelopen dinsdag is Minister Edith Schippers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) te gast geweest in ons clubhuis. De leden van de lokale afdeling van de VVD organiseerden een politiek café, waar Krimpenaren de gelegenheid kregen te debatteren met de minister en de VVD-leden. Aan de hand van stellingen gingen de ongeveer 50 aanwezigen met elkaar in debat. Er werd gesproken over

Lees verder

Ontwerp nieuw clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

18-2Dit is de tekening van ons nieuwe clubhuis, ontworpen door Tukker Architecten. Een duurzaam gebouw met een royale kantine, 4 kleedkamers, een tribune en praktijkruimte voor een fysiotherapeut. De bouw is gepland naast het huidige pand en om te vormen naar multifunctioneel gebruik. Het financiële plaatje is besproken met de gemeente; de eigenaar van ons complex. Wat niet wil zeggen dat

Lees verder

NK-zaal finale as zondag

Algemeen

4-2A.s. zondag finales NK-zaal in Topsportcentrum Rotterdam! Voor programma zie: http://www.hockey.nl/files/images/Hoofdklasse-indoor.pdf

Lees verder

AED-cursus

Algemeen Nieuws afbeelding

30-1 MHC Krimpen heeft, dankzij de sponsoring van het Rabobankstimuleringsfonds, een AED in het clubhuis.  Een AED is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand.
Natuurlijk hopen we hem nooit nodig te hebben, maar voor de veiligheid van leden, ouders en andere gasten, is het noodzakelijk een AED beschikbaar te hebben.

Lees verder

Nieuwjaarsborrel zondag 12 januari 2014 - 15.30

Algemeen Nieuws afbeelding

24-12Geachte leden van MHC Krimpen, 2014 staat alweer voor de deur en om dit nieuwe jaar goed in te luiden nodigt het bestuur u van harte uit voor een fantastische nieuwjaarsborrel, georganiseerd door Dames 1 & Heren 1.


Lees verder

Klein hockeystickje spoorloos

Algemeen

15-11De tweejarige Duncan van der Spek heeft afgelopen zondag zijn papa aangemoedigd bij de veteranen. Helaas is Spek junior zijn eigen inimini hockeystickje vergeten mee naar huis te nemen. Wie heeft hem gevonden? Reacties naar [email protected] Kleine Spek is erg verdrietig.

Lees verder

Nieuwe scheidsrechters

Algemeen Nieuws afbeelding

6-11 Recentelijk heeft een groep leden zich gestort op de spelregelcursus. In 4 weken tijd hebben zij zich bekwaamd in de spelregels via een E-learningprogramma van de KNHB. Maandag 4 november heeft de groep examen gedaan en de volgende 12 deelnemers zijn geslaagd:. Ronald, Dennis, Xanthe, Romana, Gijs, Stefan, Mats, Mariëlle, Tamara, Mandy, Folkert en Ivo. Gefeliciteerd met het behaalde

Lees verder

Sinterklaasfeest

Algemeen Nieuws afbeelding

3-11 Op woensdag 27 november komt Sint bij onze club langs om de jongste jeugd en hun broertjes/zusjes te bezoeken. 
Eerst wordt er een eigen pietenmuts geknutseld en gedanst op sinterklaasmuziek.
Kinderen mogen zelf natuurlijk ook als Zwarte Piet verkleed zijn. Iedereen krijgt ook een broodje knakworst
Aanvang: 16.30 uur
Aankomst Sint: 18.15 uur

Lees verder

Kika clinic 12 oktober absoluut geslaagd

Algemeen

13-10 Zaterdag hebben 70 kinderen van C- en D-teams de clinics gevolgd van JA1. Daarnaast konden de allerkleinsten deze dag het veld op door mee te doen aan knotshockey. De clinics waren een initiatief van JA1 in het kader van hun activiteiten voor Kika, waarvoor zij dit seizoen op verschillende manieren geld inzamelen.   Via Kika-mhcktoppers  kun je een aantal foto's bekijken die

Lees verder

Inleveren hockeysticks

Algemeen

11-10Geachte leden,
De TC is erachter gekomen dat er wat kleine sticks kwijt zijn. Daarom willen we aan iedereen vragen die een kleine stick heeft en die weet dat die stick niet van hem/haar is, om de stick op de hockeyclub weer in te leveren.
Bij voorbaat dank!
De TC

Lees verder

MHCK Dance Fever Part III komt eraan - 30+ feest - za. 9 november!!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

26-9Beste (30+) leden en/of (30+) ouders/verzorgers van jeugdleden, Na het doorslaande succes van de eerste twee Dance Fever feesten van MHC Krimpen is het nu tijd voor Dance Fever Part III!!!! Het evenement van het jaar voor de 30-plussers! Haal je beste outfit uit de kast en kom op zaterdag 9 november dansen op de beste muziek uit de jaren 80/90 tot en met de hits van nu!! Een geweldige DJ,

Lees verder

Onderzoek Sport, Bewegen en Leefstijl in de gemeente

Algemeen

23-9 De gemeente Krimpen aan den IJssel vraagt uw medewerking voor het invullen van een vragenlijst in het kader van het provinciaal onderzoek Sport, Bewegen en Leefstijl in de gemeente. De resultaten van dit onderzoek geven de gemeente inzicht in het sport- en beweeggedrag en de leefstijl van haar inwoners. Daarnaast kunnen de resultaten gebruikt worden bij het opstellen van het gemeentelijk

Lees verder

Rabobank Hockey World League

Algemeen

3-513 juni tot en met 23 juni: Rabobank Hockey World League. Hockey Lounge VIP hospitality aanbod!

Lees verder

JAWA stand op MHCK woensdag 17 april 16.30 - 18.00

Algemeen Nieuws afbeelding

14-4Aanstaande woensdag 17 april is JAWA weer aanwezig op de club met een stand, van 16.30 tot 18.00

Lees verder

Foto's Jongens D1

Algemeen

9-4Foto's van Jongens D1 gemaakt door Leo van Eijk zijn te bewonderen op http://www.lvefoto.nl/

Lees verder

De Technische Commissie is op zoek naar een nieuwe Jongste Jeugd coördinator.

Algemeen

8-4 De TC wordt gevormd door de arbitrage-coördinator, de portefeuillehouder junioren, de portefeuillehouder senioren en opleidingen en de JJ-coördinator. Met deze groep regelen we alle operationele zaken omtrent het hockey, de sport zelf, binnen MHC Krimpen.
 
In de functie van JJ-coördinator organiseer je nagenoeg alles rondom de jongste jeugd.

Lees verder

Vertraging incassering contributie

Algemeen

2-4 Beste leden,   Zoals u wellicht geconstateerd heeft is er dit seizoen een vertraging in de incasso van de 2e termijn van de contributie en de termijn van de zaalhockey. Dit heeft te maken met incassoproblemen. Inmiddels is er een nieuw incassocontract met onze bank opgesteld wat naar verwachting betekent dat in de loop van april de incasso van de contributies weer opgepakt kan worden.

Lees verder

Foto's van vrijdag

Algemeen

2-4Foto's van de vrijdag tijdens het paastoernooi staan op: http://www.lvefoto.nl/

Lees verder

Nieuwsbrief maand maart 2013

Algemeen

28-3 Geachte Leden van MHC Krimpen,
Hierbij een gloednieuwe nieuwsbrief!!! Veel leesplezier.
mvg Bullytin Commissie
[email protected]

Lees verder

Betaalde "vrijwilligers"!

Algemeen

22-3 Mocht je geen vervanger kunnen vinden voor fluiten of een bardienst? Dan zijn er ook leden die voor een kleine vergoeding deze dienst kunnen overnemen.   Zie de "Informatie" pagina (in het menu) onder Bar en Arbitrage.    

Lees verder

Oud-Krimpen speler en speler nationaal eftal traint JF1

Algemeen Nieuws afbeelding

22-2Jochem Bakker, speler van Rotterdam JA1 en inmiddels speler van het nationale elftal van A jeugd, traint elke week JF1 vol passie. Hij laat de kinderen elke week leuke oefeningen doen, waar ze veel van leren. In de bijlage en op de foto naast het stukje zien jullie een paar oefeningen.
Lees verder

MHC Krimpen staat op 400 leden!!

Algemeen

9-2Het gaat goed met de ledenaangroei voor onze vereniging!! Deze week zijn er weer 3 meisjes F ingeschreven en daarmee staat op dit moment de teller op het mooie aantal van 400 leden! 

Lees verder

NK-zaalhockey in Topsportcentrum

Algemeen

7-2 Voor de meeste teams zit de zaalhockeycompetitie er al weer op. Maar, kan jij geen genoeg van zaalhockey krijgen? Kom dan zondag (10 februari) naar het Topsportcentrum Rotterdam voor de apotheose van het zaalseizoen: de strijd om het Nederlands kampioenschap bij de senioren.

Lees verder

Vacature SYnerKri

Algemeen

2-1 Beste leden,   In de bijlage vindt je een vacature die belangrijk is voor alle sport in Krimpen aan den IJssel. Ook al is de reactietermijn verlopen willen wij je deze niet onthouden en de verwachting is dat reageren zinvol kan zijn.

Lees verder

Gevonden kleding!

Algemeen

28-12 De kist is bijna leeg en alle items zijn weer op de site geplaatst. Ben je iets kwijt, neem contact op met Astrid Nobels. Na de winterstop gaat het allemaal naar het Leger des Heils.
 
Zie de items op: http://www.mhckrimpen.nl/site/default.asp?Option=202


Lees verder

Nieuwjaarsborrel

Algemeen

21-12 Beste leden, vrijwilligers, trainers, coaches,

Wij wensen eenieder fijne kerstdagen en een gezond en sportief nieuw jaar!

En dat nieuwe jaar willen we graag inluiden met een
 
N I E U W J A A R S B O R R E L
ZONDAG 13 JANUARI 2013

VAN 16.00 TOT 19.00 UUR
IN HET CLUBHUIS


Lees verder

Krimpense jongens 'hot' op iTunes

Algemeen

10-12 Robert Boudestijn en Jeroen Vermeulen uit Krimpen aan den IJssel staan sinds zondag in de wereldwijde top-10 van iTunes. "In eerste instantie dachten we dat het een fout was."   "We maken wekelijks een radioprogramma voor EmissionRadio op internet," vertelt Jeroen. "Vorige week hebben we een uur gepodcast en ineens zagen we dat we in de top-10 van alle podcasts stonden, tussen Tiesto en

Lees verder

Jongens E1

Algemeen

5-12 Wie komt ons hockeyteam versterken?

Dit zijn de jongens van JE1 van de Mixed Hockey Club Krimpen(MHCK). Ze spelen al een paar jaar samen en zijn erg succesvol in de competitie. Ze trainen dan ook twee keer per week. De 7 teamleden zijn afkomstig van verschillende scholen in Krimpen a/d IJssel, maar 7 is niet genoeg. Het team zoekt nog een paar andere  enthousiaste

Lees verder

Wegwerkzaamheden A. van Rijckevorselweg

Algemeen

16-11Uitspelende teams, let op!! Vertragingen komend weekend wegens wegwerkzaamheden aan de Abraham van Rijckevorselweg, tussen IJsselmondselaan en Kralingseplein. Het advies is om een andere route te kiezen richting A16.

Lees verder

Foto's Krimpen H1 – Tempo’34

Algemeen

29-10 Op de website http://www.lvefoto.nl/ staan foto’s van de wedstrijd Krimpen H1 – Tempo’34 online!      

Lees verder

Digitaal wedstrijdformulier Junioren en Senioren (DWF)

Algemeen

29-10   
Vanaf 10 nov gaan alle verenigingen in Zuid-Holland meedoen met het digitaal wedstrijdformulier voor de junioren en vanaf 11 nov de senioren, behalve wedstrijden tegen:

Lees verder

Introductie Hockey Avond!

Algemeen

15-10 Wegens succes verlengd! 2 woensdagavonden "Ouder hockey avond"! MELD U AAN BIJ GOOIKE EN SIMON!!

Staat u ook wel eens langs de lijn en denkt, dat zou ik ook wel eens willen leren? Beleven hoe leuk deze sport voor uw kinderen maar nu ook voor uzelf kan zijn?


Lees verder

Foto's capelle JA1 - krimpen JA2

Algemeen

17-9 Op de website http://www.lvefoto.nl/ staan foto’s van de wedstrijd Capelle JA1 – Krimpen JA2.

Lees verder

De allereerste wedstrijd van JF1

Algemeen

12-9 Met 8 van onze jongens op pad naar Zwijndrecht. Sommige ouder(s) nog zenuwachtiger dan hun kind.
Na ons aangemeld te hebben wilde onze trainster Monique de Kwant de 2 teams gaan indelen. Dit was al niet meer nodig, want onze, helaas, zieke coach, Anne van Deijk, had haar man al voorzien van een briefje met de teamindeling.


Lees verder

Voorlopig trainingsschema *Update*

Algemeen

10-9 Beste leden,

Dit is het trainingsschema van het seizoen 2012-2013, is HIER te vinden.   Met vriendelijke groet,   De TC


Lees verder

Gezocht: Schoenen

Algemeen

6-9 Ingezonden bericht:   Ik wilde een aanvraag doen voor een artikel op de site, ik ben mijn zwarte Tommy Hilfiger ballerina’s op Jongste Jeugd Dag vergeten en ben sindsdien niet meer op de hockeyclub geweest. Vandaag was ik er voor het eerst, maar geen spoor te bekennen van mijn ballerina’s. Ik hoop dat iemand ze misschien naar huis heeft meegenomen en zo beschaafd is geweest om ze te

Lees verder

Vraag naar veel aanwezige scheidsrechters

Algemeen

23-8 Beste lid, Afgelopen jaar hebben we veel wedstrijden gehad waarbij 1 of zelfs beide scheidsrechters niet kwamen opdagen. Om de mensen die niet kunnen fluiten die dag het wat makkelijker te maken , maken we een lijstje van leden die graag willen invallen tegen een vergoeding. Dus als jij vaak thuis bent op zaterdag en/of zondag , dan kan je een e-mailtje sturen naar [email protected]

Lees verder

Social Media - Volg MHCK op twitter en facebook!

Algemeen

20-8 Velen volgen MHCK al via het facebook account, maar door verdere integratie met de website hebben wij een facebook pagina moeten aanmaken.   Dus om ook via de social media op de hoogte te blijven van nieuws, volg ons dan via Twitter en Facebook!    

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Algemeen

9-8 Astrid van de maandag avond dames heeft de 'gevonden voorwerpen bak' even opgeruimd en alle kleren gewassen. Mocht er iets van jou tussen zitten, neem dan aub contact op via het info mail adres:   Vest met capuchon, maat 140, kleur donkerblauw, merk McGregor Vest met capuchon, maat 110/116, kleur blauw, merk WE Vest met capuchon, maat 146/152, kleur grijs met

Lees verder

Dance Fever Part 2

Algemeen

16-7 DANCE FEVER
PART II
Zaterdag 8 september 2012

Reden : opening 2e veld
Waar : clubhuis MHC Krimpen
Aanvang : tussen 20.30 en 21.30 uur
Sluiting : 01.00 uur
Wie : 28+ leden, ouders jeugdleden. Introducees toegestaan.
Entree : € 5 per persoon, te voldoen bij de ingang
Let op : hek sluit om 21.30 u


Lees verder

Oud MHCK Lid wordt Europees Kampioen B

Algemeen

9-7 Nederland is in Wenen Europees kampioen geworden bij de jongens tot 16 jaar. In een thriller van een finale tegen België werd na shoot-outs gewonnen. Oud lid Jochem Bakker scoorde in de finale!   Lees het hele verhaal op: http://www.hockey.nl/23468/nederland-jongens-b-europees-kampioen

Lees verder

Gezocht cashmere trui!

Algemeen

28-6Tijdens de bbq vd jongste jeugd 27 juni is de cashmere trui, donkerblauw merk Kool kwijt geraakt! Wie weet waar ie is of verwisseld?!
Graag reactie naar Danielle Groeneveld of [email protected]

Lees verder

Kunstgras

Algemeen

25-6 Beste leden van MHC Krimpen,
Zoals misschien al wel duidelijk is geworden, is de aanleg van het tweede kunstgrasveld weer herstart. De grond is op verzoek van de gemeente herkeurd en goedgekeurd, waarop de aannemer direct het werk weer heeft hervat. Als het weer een beetje mee wil zitten, kunnen er nu grote stappen gemaakt worden. Na het afvoeren van de grond, zal de grond

Lees verder

Nieuwsbrief maand mei

Algemeen

29-5 Geachte Leden van MHC Krimpen,
Hierbij een gloednieuwe nieuwsbrief!!! Veel leesplezier.
mvg Bullytin Commissie
[email protected]

Lees verder

Stopwatch gevonden!

Algemeen Nieuws afbeelding

27-5 Hallo allemaal,   Afgelopen maandag (21 mei) is er een zwarte stopwatch gevonden door de coach van JD1. Het is een zwarte Rucanor stopwatch en hij lag bij de dug-outs. Als de stopwatch van jou is kun je een e-mailtje sturen naar [email protected] en vragen wanneer je hem kan komen ophalen.   Groet,   Luc Stendahl

Lees verder

Sticktas gezocht!

Algemeen

22-5 Heeft iemand gister (maandag 21 mei) een sticktas (in de vorm van rugzak) toevallig meegenomen. Zou je dan contact kunnen opnemen met het bestuur ([email protected]).   Alvast bedankt! 

Lees verder

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING 23 mei 2012, 20.30 uur

Algemeen

18-5 1. Verslag ALV 9 november 2011
2. Mededelingen voorzitter
3. Voortgang aanleg 2e kunstgrasveld
4. Bekrachtiging eerder voorstel tot contributieverhogig
5. Financiën
6. Wijziging bestuurssamenstelling
7. Rondvraag


Lees verder

Nieuw kunstgrasveld voor Hockeyclub Krimpen

Algemeen

15-5 Na jaren van overleggen, praten, sparen en inzamelen, is het behoudens een aantal formaliteiten, zover. In samenwerking met de gemeente Krimpen a/d IJssel en hoofdsponsor Rabobank is het gelukt de komst van een tweede kunstgrasveld te realiseren.


Lees verder

Verkiezing Leukste Sportvereniging in Nederland

Algemeen

9-5 MHC Krimpen staat 2e in de lijst! Dus mensen stem op ons:   http://leukstesportvereniging.nl/krimpenaandenijssel/   Hieronder staat de tussenstand per 1 mei 2012. Het betreft 2x een TOP 10 in willekeurige volgorde:

Lees verder

Gevonden?

Algemeen

23-4 Hoi Allemaal,   Heeft iemand van jullie de kleine zwarte hockeytas van MD2 gezien? Ik ben de tas kwijt en dacht dat de spullen in de grote keeperstas zat, maar dit is helaas niet het geval. Het gaat om een kleine zwarte tas met daarin een heleboel hockeyballen, wedstrijdformulieren en een EHBO tasje. In het zijvak zitten nog 2 scheidsrechtersfluitjes. Heel vervelend, dus

Lees verder

Gevonden: Mexx Colbert Jas

Algemeen

2-4 Er is na het 28+ feest een zwart colbertje(merk: Mexx)achtergebleven in het clubhuis. Ik heb het van de week maar mee naar huisgenomen. Groet, Astrid Mail: [email protected]

Lees verder

Meiden C1 niet te stuiten!

Algemeen

25-3 De meisjes van C1 zijn zeer indrukwekkend aan het 2egedeelte van het veldseizoen begonnen. Het doelsaldo liegt er niet om 26 voor en 1 tegen. MHC MC1 – Voorne: 11-0 Pijnaker – MHC MC1: 0-7 en Dordrecht – MHC MC1: 1-8. In de zaal zijn ze al kampioen (tegen Barendrecht C2) geworden en ook op het veld is het een spannende race tegen Barendrecht meisjes C2. Beide teams spelen zeer fraai Hockey, en

Lees verder

Hockey Powergrip

Algemeen

23-3 "Zaterdag 24 maart zijn exclusief op MHC Krimpen de unieke PowerGrips verkrijgbaar. De PowerGrip zorgt ervoor dat je harder kunt slaan, omdat je geen last meer hebt van trillingen in je handen tijdens een hockeyslag. Daarnaast is de PowerGrip verkrijgbaar in verschillende kleuren."  

   

Lees verder

Barbie & Ken

Algemeen

21-3 Zaterdag 31 maart om 21:00 in Mixed Hockey Club Krimpen   Zie ook Facebook: Barbie & Ken

Lees verder

Mossel middag! ZONDAG 11 MAART

Algemeen

27-2 TRADITIONELEMHC KRIMPEN   MOSSELMIDDAG!!!  


ZONDAG 11 MAART
v.a. 16.00 uur
 
Met thuiswedstrijden van:

Lees verder

SPRING DANCE FEVER

Algemeen

20-2  
SPRING DANCE FEVER
17-03-2012
 
 
Waar : Clubhuis MHC Krimpen
Wanneer: zaterdag 17 maart 2012 van 21.00 tot 01.00 uur
 
Voor wie : leden 28+
en uiteraard ook ouders van onze jeugdleden
 
Entree: € 5 pp, te voldoen bij de ingang
Hek sluit om 22.00 uur
 

Lees verder

5 GOUDEN TIPS VOOR GEDRAG LANGS DE LIJN

Algemeen

2-121. PLEZIER GAAT VOOR PRESTEREN!
In plaats van ‘heb je gewonnen’ en ‘heb je gescoord?’ kun je ook vragen: ‘was het leuk’ en ‘hoe ging het?’
Zo haal je de nadruk van het presteren af en leer je kinderen dat plezier voorop staat. Vanuit plezier voor een sport gaat een kind presteren naar kunnen.
2. MOEDIG AAN, MAAR COACH NIET MEE

Lees verder

De Stichting Sportraad Krimpen zoekt...

Algemeen

14-11De Stichting Sportraad Krimpen zoekt met ingang van 1 januari 2012:   Drie leden van het Bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester)
Wij zoeken leden die affiniteit hebben met de sport in het algemeen en met de doelstellingen van de stichting in het bijzonder. Het betreft vrijwillige functies.
Voor de bestuursleden hanteren wij het volgende algemene profiel:

Lees verder

Stick gevonden

Algemeen

9-11Bericht van lid HC de IJssel: Zaterdag 5 november heeft JA2 van de IJssel in Krimpen gespeeld.
 
Bij thuiskomst lag er in mijn auto een voor mij onbekende stick, en in ons team is niemand zijn stick kwijt.
 
 
Indien iemand afgelopen weekend zijn stick is kwijt geraakt, dan kan je even een mail sturen naar [email protected]   Dani

Lees verder

Nieuwsbrief 11-2011

Algemeen

2-11Geachte Leden van MHC Krimpen,
Hierbij de nieuwsbrief van november 2011!!! Veel leesplezier.
Met vriendelijke groet,   Bullytin Commissie
  Voor vragen of wilt u ook iets in de nieuwsbrief zetten, mail [email protected]  Lees verder

Gezocht: Trui

Algemeen Nieuws afbeelding

14-9Max is afgelopen maandag (12 sep) zijn vest na de traning vergeten.
Het is grijs vest van River Woods. Ik denk maat 164.
Er staat een donkerblauwe tekst op en heeft een capuchon.
Foto heb is bijgevoegd. Het is geen gaastra vest!!!! maar lijkt er wel op.

Bedankt alsvast.

Patty Wijntje   Trui gevonden? Stuur dan aub een mail naar [email protected] -

Lees verder

Flexa - Kleur een Clubhuis

Algemeen

12-9Bij elk blik Flexa dat je tussen 12 september en 23 oktober koopt, ontvang je een actiecode waarmee je een blik muurverf voor binnen kan doneren aan jouw favoriete club. Doneer hier jouw gratis blik verf:  <ga verder via lees meer en> Klik Hier

Lees verder

Opbrengsten Fancy Fair

Algemeen

8-9Afgelopen Fancy Fair is er ruim € 900,- opgehaald voor het opknappen van ons clubhuis! Gwen en iedereen die meegeholpen heeft, bedankt voor jullie inzet!    Het Bestuur

Lees verder

Rabo NK Hockey Techniek 2011

Algemeen

2-9HEB JIJ DE STIX-FACTOR EN BEN JE TUSSEN DE 8 EN 13 JAAR?
MAAK JIJ ONZE CLUB TROTS BIJ HET NK HOCKYE TECHNIEK?

Lees verder

Werkzaamheden veld 1: 12 t/m 16 september

Algemeen

31-8 Door werkzaamheden aan het hekwerk van veld 1 van 12 t/m 16 september, is het  niet mogelijk om het veld te gebruiken voor 18:00. Alle trainingen voor 18:00 komen hierbij te vervallen! 
Kunstgrascie

Lees verder

Fancy Fair zaterdag 3 september

Algemeen

24-8
Beste clubleden,
Op zaterdag 3 september a.s. van 13.00 tot 17.00 uur, gaan wij het nieuwe hockeyseizoen, met en voor al onze leden, feestelijk openen!
En dat gaan we doen met een heuse Fancy Fair voor jong en oud, omlijst met muziek, drankjes en hapjes en natuurlijk marktkraampjes.

Lees verder

Klachtencommissie MHC Krimpen

Algemeen

18-7MHC Krimpen realiseerd zich ter degen dat er klachten bestaan. Klachten, welke in sommige gevallen niet geuit worden richting het bestuur, maar slechts langs de lijn in onderling overleg besproken worden. In navolging van dit soort klachten heeft is er besloten een klachten functionaris in te zetten al waar u al uw klachten kunt deponeren.   Het gaat hier uiteraard niet direct om klachten

Lees verder

Nieuwsbrief 07-2011

Algemeen

11-7Geachte Leden van MHC Krimpen,
Hierbij de allereerste nieuwsbrief!!! Veel leesplezier.
mvg Bullytin Commissie
[email protected]

Lees verder

Hulp gevraagd

Algemeen

18-5Bent u handig en vindt u het leuk allerhande klussen in samenwerking op te pakken?
 
We zijn op zoek naar iemand die het leuk vind allerhande klussen op te pakken in, op of om de vereniging van MHC Krimpen. Momenteel pakt dhr. Roelofsen heel veel zaken op of om de vereniging op. Zo zorgt hij voor onderhoud aan het grasveld, onderhoud in of om de vereniging en geeft training aan

Lees verder

Overlijden Theo Broere

Algemeen

12-5Deze week is het trieste bericht tot ons gekomen dat Theo Broere, de vader van Tamara Broere uit C2, 9 mei is overleden. Wij wensen famillie en vrienden heel veel sterkte toe.   Het bestuur

Lees verder

Introductie Rabo Hockey Now

Algemeen

1-4Rabobank heeft het nieuwe real-time platform gelanceerd rondom hockey in Nederland; Rabo Hockey Now. Op dit platform wordt content, die anders verspreid zou staan over verschillende Social Media websites, (Facebook, Hyves, Twitter) verzameld op een centrale plaats. Alle foto's, video's, Twitter berichten, het laatste nieuws, standen en uitslagen samen op één plek. Vrienden kunnen reageren,

Lees verder

Gevonden: Zilveren Ring

Algemeen

21-3 Afgelopen zaterdag (12 maart) heb ik een zilver ringetje met een "diamantje" gevonden op de club. Het is een klein maatje waarschijnlijk 15 of 16.
Petra van Leeuwen   Contact: aub mailen naar [email protected]

Lees verder

Offerte aanvragen de deur uit!

Algemeen

11-2De offerte aanvragen voor nieuw kunstgras zijn vandaag de deur uit! Binnenkort meer nieuws!

Lees verder

Zaalhockey in de Boog (2)

Algemeen

4-2Komende zondag is er weer een druk programma in de Boog! Meisjes MC1 vroeg (09:30) in de ochtend en Dames 1 (16:00) wat later in de middag. Deze teams kunnen uw support goed gebruiken!!   Dus kom langs voor een kopje koffie, fris of biertje in Sport Cafe de Boog en moedig onze teams aan vanaf de tribune!   Tot zondag!?   06-02-11 09:30 16840 Krimpen

Lees verder

Keepersclinic op Leonidas

Algemeen

1-2 Pirmin Blaak organiseert op zaterdag 26 februari een keepersclinic op Leonidas. De keeper van Rotterdam die eerder deze week zijn contract met drie jaar verlengde, zal samen met door hem geselecteerde keeperstrainers maximaal 100 deelnemers trainen aan het Toepad in Rotterdam.


Lees verder

Vetrouwenspersoon MHCK

Algemeen

19-1MHCK wil nátuurlijk een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met haar of zijn sport: hockeyen.
Het aanstellen van een vertrouwenspersoon kan dan negatief klinken: we doen er met elkaar immers alles aan om juist zaken als ‘pesten’, conflicten en ruzie, discrimineren en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen.
Maar stel nu dat ….

Lees verder

Hockey Feest 5 Februari

Algemeen

18-1 Beste Hockeyfeest liefhebbers,

Zaterdag 5 feb 2011 is het weer zover en zullen wij de tweede seizoenshelft beginnen met een mooi hockeyfeest.

Voor meer info check de flyer in de bijlage.

Outfit verplicht.!!!!!!

Groeten,

Feestcommissie
Thomas en Wybe

Lees verder

Gezocht sleutels!

Algemeen

15-9Afgelopen weekend ben ik een sleutelbos verloren, waarschijnlijk op de club of in de omgeving van de club. Het gaat om een sleutelbos met 3 sleutels aan een blauw koord.   Caroline   Indien iemand de sleutelbos heeft gevonden, stuur dan aub een mailtje naar [email protected]

Lees verder

Gezocht: bruine leren schoenen

Algemeen

6-9Gezocht: een grijs Pionier tasje met daarin 1 paar bruine leren schoenen (met zwarte neus). Gsiter (zondag) kwijt geraakt op de club.   Mail aub naar [email protected]  

Lees verder

Vacature: Combinatiefunctionaris SPORT

Algemeen

9-7Functie Combinatiefunctionaris SPORT
Solliciteren tot 8 augustus 2010
Combinatiefunctionaris SPORT De combinatiefunctionaris Sport verdeelt zijn/haar tijd gelijkelijk over de basisscholen en de sportverenigingen. Hij/zij biedt op scholen sportactiviteiten op een kindvriendelijke en moderne manier aan en is met name uitvoerend bezig. Hierdoor kunnen kinderen kennis maken

Lees verder

Lustrum Dodam

Algemeen

30-5 Afgelopen donderdag hebben de donderdagdames (Dodam) een klein feestje gehad. Dit keer was het een lustrumdag met oud-leden. Het weer was droog en dat was mooi meegenomen.Lees verder

Gezocht witte jas!

Algemeen

29-5Heeft iemand vanmorgen zaterdag 29 mei op het veld een witte jas gevonden?

Alvast bedankt voor de gedane moeite namens Hans Knijnenburg.

Mail [email protected]


Lees verder

Afsluit weekend 5 en 6 Juni

Algemeen

12-5 In het weekend 5 en 6 juni zullen wij het seizoen 2009-2010 afsluiten met verschillende activiteiten voor jong en oud!   Programma   Zaterdag 10:00 - 15:00 Rabo Jongste Jeugd Dag 21:00 - 01:30 Hockeyfeest Holland Heineken Huis   Zondag 11:00 - 15:00 Familie

Lees verder

MHCK on Tour!

Algemeen

7-5Het illustere gezelschap gaat weer on Tour!!!   By Invitation only! Mail volgt...  

Lees verder

MHCK Presents: The Pirates Prairie

Algemeen

23-310 April 2010 hockeyfeest van 21:00 uur tot 01:30 uur, met het thema: "The Pirates Prairie"
 
Voorverkoop: Dinsdag (6 April) en Donderdag (8 April) van 20:00 tot 21:00 uur prijs: 6 euro, introducees toegestaan
 
Entree voor 22:30 uur, outfit en legitimatie verplicht.
 
Beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.
 

Lees verder

Gezocht!

Algemeen

11-3Een zwarte stick met een gouden opdruk. Het merk is STAG en het model Extra-Light.   Indien iemand gevonden of per ongeluk meegenomen, aub een mailtje sturen naar [email protected]

Lees verder

Super Sunday: Mosselmiddag 14 maart!!

Algemeen

8-3 Blokkeer in je agenda: zondag-middag 14 maart vanaf 16.00u Mosselmiddag met levende muziek!
 
Voor leden, oud-leden, ouders van (jeugd)leden en supporters,
 

Lees verder

Sportway Kamp Mini hockeykamp (6-10)

Algemeen

26-2Wat is SportWays Kids?   SportWays Kids is een dag- hockeykamp voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. ‘s Ochtends krijgen de deelnemers op hun eigen niveau  hockeytraining, ‘s middags spelen ze een toernooi en aan het eind van de middag doen ze diverse andere sporten, spellen en workshops, zoals Unihockey, tips & tricks, dans, zang of toneel. De staf bestaat uit ervaren en

Lees verder

Sportivity Service Hockeyvakantie

Algemeen

25-2Geachte heer/mevrouw,
Sportivity Service is een organisatie die al jarenlang gespecialiseerd is in Jeugdvakanties. Sinds vorig jaar hebben wij ons pakket jeugdvakanties uitgebreid met onder andere hockeyvakanties. Samen met een enthousiast en ervaren begeleidingsteam zorgen wij dat de kinderen die met ons mee gaan de week van hun leven beleven.
Wat kunnen de kinderen verwachten:

Lees verder

Nationale Sportkampen op Leonidas!

Algemeen

19-2Doe jij ook mee aan de Nationale Hockeykampen deze zomer op Leonidas? Beleef een geweldige kampweek met je teamgenootjes en vriendjes, want jij wilt toch ook gewoon een hele leuke zomer!!! Tijdens de Nationale Hockeykampen wordt je een nog betere hockeyer, leer je nieuwe, gave technieken en krijg je handige tips van onze enthousiaste begeleiders. Meldt je daarom snel online aan voor één van de

Lees verder

MHC Artis was een succes!!

Algemeen

18-2Het MHC Artis feest was een groot succes mede dankzij de strakke organisatie van Thomas van Slooten en Wybe Boltje!!   Foto's zijn geplaatst op de website!!  

Lees verder

Floris Evers Hockey Experience

Algemeen

18-2Beste hockeyliefhebber,
Via deze weg wil ik u, uw familie en uw club er graag attent op maken dat wij (Montecatini Sports en ondergetekende) komende zomer van start gaan met een serie fantastische hockeykampen. Met deze kampen richten wij ons op de doelgroep 10 tot en met 14 jaar en hopen wij elk kind naast een fantastische week ook een boodschap mee te geven. Tijdens mijn carrière ben ik

Lees verder

Zondagmiddag 14 maart: Mosselmiddag!!

Algemeen

16-2 Blokkeer in je agenda: zondagmiddag 14 maart vanaf 16.00u Mosselmiddag met levende muziek!   Voor leden en ouders van (jeugdleden).   Het is weer zover, een oude traditie herleeft. Zondagmiddag 14 maart vanaf 16.00u zal de beroemde mosselmiddag plaatsvinden. Naast overheerlijke mossen naar oud-Hollandsch recept zal er tevens vers gebakken kibbeling te

Lees verder

Zaalkampioen JC1!!

Algemeen

8-2JC1 is gister ongeslagen kampioen geworden in de zaal!! Names het bestuur: GEFELICITEERD!!!! Voor een impressie bijgaande youtube filmpje, klik op lees meer hieronder.....  


Lees verder

MHC Artis

Algemeen

31-113 februari 2010 hockeyfeest van 21:00 uur tot 01:30 uur, met het thema: "MHC ARTIS, vind je eigen soort en plant je voort"
 
Voorverkoop: Dinsdag (9 Feb) en Donderdag (11 Feb) van 20:00 tot 21:00 uur prijs: 6 euro, introducees toegestaan
 
Entree voor 22:30 uur, outfit en legitimatie verplicht.
 

Lees verder

Opknappen Clubhuis

Algemeen

5-1**Update 2** Toine van der Zanden zoekt nog hulp om het clubhuis schoon te maken voor aanstaande donderdag 14 januari vanaf 19:00. Wie helpt de club een handje? Alvast bedankt!
 

Lees verder

Thee Dansant 1e seizoenshelft afsluiting!

Algemeen

4-12Sinterklaas is aankomende zaterdag het land uit en na een avondje surprises & gedichten is het tijd voor SUPER SUNDAY!!! Alle senioren teams spelen thuis en dit wordt afgesloten met een thee dansant tot 20:00 onder leiding van:   Bobby Rock http://rock-grant.hyves.nl/   Dus

Lees verder

In memoriam: oud-voorzitter Ed Jansen overleden

Algemeen

13-10Afgelopen weekeinde is oud-voorzitter Ed Jansen overleden. Ed is 75 jaar geworden.
Ed Jansen is als enthousiast echtgenoot van Tiny en vader van Irene, Paul, Désirée en Caroline al in de beginjaren van onze vereniging nauw betrokken geraakt bij MHC Krimpen. Hij was jarenlang spelregeldocent, penningmeester, organisator van het familietoernooi en redacteur van het clubblad. In die laatste

Lees verder

Hans Ankerman: In Memoriam

Algemeen

24-9Oud-voorzitter Hans Ankerman is afgelopen zondag overleden. Hans is slechts 71 jaar geworden. Hij kampte de afgelopen jaren met grote gezondheidsproblemen.   Hans Ankerman was voorzitter tussen 1984 en 1991. Hij leidde de vereniging in zeker niet de meest rustige periode.   Als speler kwam Hans uit voor onze veteranenteams. Zijn enthousiasme voor sport in het algemeen en hockey en

Lees verder

Grote Clubactie MHC Krimpen

Algemeen

21-9Het is zover, MCK krimpen gaat meedoen aan de grote clubactie. De opbrengst komt geheel ten goede aan het opknappen van de kantine en het aanschaffen van materialen voor de jongste jeugd.

Lees verder

NK Hockey Techniek

Algemeen Nieuws afbeelding

18-9Komt de Nederlandse Kampioen Hockey Techniek 2009 van onze club? In de herfstvakantie van 2009 organiseert hockeyschool PANASJ een uniek jaarlijks terugkerend evenement:
HET NK HOCKEYTECHNIEK 2009

Lees verder

Rob Sterenberg: In Memoriam

Algemeen

15-9Afgelopen zondag is in zijn woonplaats Emmen Rob Sterenberg, erelid van onze vereniging, overleden. Rob is 70 jaar geworden.
 
Rob was in de beginjaren van ‘Krimpen’ een onmisbare kracht. Hij meldde zich begin 1971, een paar maanden na de officiële oprichting van de club, bij toenmalig voorzitter Piet Blom.
 

Lees verder

Reminder: Bericht aan alle ouders en andere belangstellenden.

Algemeen

7-9AANSTAANDE WOENSDAG!!! MELD U AAN!!   Staat u ook wel eens langs de lijn en denkt, dat zou ik ook wel eens willen leren? Beleven hoe leuk deze sport voor uw kinderen maar nu ook voor uzelf kan zijn?
 
Op woensdag 23 september a.s. en 3 woensdagavonden daarop volgend willen wij jullie uitnodigen om van 20.30 tot 21.30 uur naar de hockeyclub te komen.

Lees verder

Dita Stick Trick

Algemeen

17-6Hallo Allen,   Nieuws van het Dita front!

Vorige week zijn wij gestart met een campagne, waarbij gave prijzen te winnen zijn.
Nieuwsgierig geworden.......??.......kijk snel op; www.ditasticktrick.nl   Stuur de link svp door naar vrienden en bekenden => hoe meer mensen hiervan weten, hoe beter het is!

Bedankt en tot snel!  


Lees verder

Nieuwe website MHCKrimpen.nl

Algemeen

27-5Een nieuwe Website! Een nieuw seizoen!  Een nieuwe uitdaging! Een nieuwe zoektocht????

Ieder jaar weer, aan elk einde van het seizoen begint een nieuwe. Zo ook dit jaar weer, en het Bestuur is hiermee razend druk. Razend druk om zaken goed te regelen, om zaken in gang te zetten.

Lees verder

Sponsoren

Instagram

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]