header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

8 September: Bitjeshapdag MHC Krimpen

Algemeen Nieuws afbeelding

7-8 Je wilt graag veilig hockeyen. Daarvoor draag je altijd je scheenbeschermers en heb je een hockeybitje in bij trainingen en wedstrijden. Een hockeybitje op maat geeft de beste bescherming voor je tanden. De perfecte pasvorm zorgt voor een hoog draagcomfort. Je kan je bitje laten maken door onze sponsor Bitjehappen.nl. Heb jij nog geen goed zittend bitje? Bitjehappen.nl staat op zaterdag

Lees verder

Voorbereiding seizoen 2018/2019

Algemeen Nieuws afbeelding

5-8 De meeste van jullie zitten heerlijk aan zee, zwembad of in de bergen te genieten van een heerlijke zomer, maar over een aantal weken begint het nieuwe hockey-seizoen weer.

Lees verder

Begin seizoen 2018-2019: save the dates!

Algemeen Nieuws afbeelding

13-7 Het hockeyseizoen is zo goed als ten einde. Er worden nog wat vriendschappelijke wedstrijden gespeeld, er staan nog wat team BBQ’s gepland en dan wordt het weer even stil op de velden….

Lees verder

MHCK - HCC Trainingskamp 22 tm 24 augustus

Algemeen Nieuws afbeelding

7-7 Hockeyers uit Capelle en Krimpen! Jullie hebben mail over het  @mhckrimpen  ,  @hccapelle  en  @sportwayshockeycamps voorbereidingsevenement voor jou en je nieuwe team! Van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 augustus hebben we voor alle leeftijden een leuk programma: - Voor de E en de F een spetterend dagkamp; - Voor de C en D een knallend kamp -

Lees verder

Dames 1 zoekt een keepster!

Algemeen Nieuws afbeelding

26-6 Hiii, wij zijn het nieuwe dames 1 van MHC Krimpen.
We hebben de afgelopen weken enorm ons best gedaan om een nieuw team bij elkaar te krijgen en dat is gelukt! We zijn nu met 19 meiden die allemaal staan te popelen om weer lekker te gaan hockeyen! 

Lees verder

Bedankje voor Mariëtte Bac

Algemeen Nieuws afbeelding

17-6Bestuurslid Mariëtte Bac is dit weekend door Heren 1 in de bloemetjes gezet als dank voor haar enorme inzet voor de club en in het bijzonder haar bijdrage aan de gezellige zondagen. Te be continued volgend seizoen. Ook de heerlijke gehaktballen mogen blijven.

Lees verder

Hockeykamp MHCK en HCC 22 tm 24 augustus

Algemeen Nieuws afbeelding

9-5 Hockeyers uit Krimpen en Capelle,
 
MHC Krimpen, HC Capelle en Sportways organiseren deze zomer gezamenlijk  het  voorbereidings evenement voor jou en je nieuwe team!
 

Lees verder

In Memoriam Wim Roelofsen 20-2-1928 - 16-2-2018

Bestuur Nieuws afbeelding

17-2Ons erelid en clubicoon Wim Roelofsen is vrijdag 16 februari overleden. Wim was sinds 1976 aan onze vereniging verbonden. Hij heeft veel voor de club betekend. Er is weinig wat hij niet heeft gedaan. Hij is begonnen als jeugdtrainer en coach. Daarnaast keepte hij bij de veteranen en heeft hij vele wedstrijden gefloten. Op latere leeftijd is hij jarenlang actief geweest voor de dinsdag- en

Lees verder

Ledenvergadering 13 juni 2018

Bestuur Nieuws afbeelding

27-5 De hafjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van MHC Krimpen staat gepland voor woensdag 13 juni a.s., om 20.30 uur, in het clubhuis. Wij nodigen iedereen uit om bij de vergadering aanwezig te zijn. De agenda wordt een week voor de vergadering op de website geplaatst.
Wij hopen u de 13e te mogen begroeten!
Bestuur MHCK.

Lees verder

Summer Dance Fever

Communicatie Nieuws afbeelding

21-5 "SUMMER DANCE FEVER”   op 23 juni vanaf 20.00 uur met DJ Ernesto.
Voor 18+ leden van MHCK, MTK en FitclubKrimpen. Introducés zijn van harte welkom.
 
Kaarten € 7,50 pp
Aanmelden via   [email protected]  
Vermeld:
- het aantal kaarten;

Lees verder

Mooi resultaat Jumbo-actie

Sponsor Nieuws afbeelding

2-4 We zijn geëindigd op de 4e plaats van de 10 deelnemende verenigingen. Van de opbrengst worden trainingsmaterialen aangeschaft. Allemaal bedankt voor het meedoen aan de actie!
 



Lees verder

Zonnige clinic van Heren 1

Heren 1 Nieuws afbeelding

18-2De C- en D-jeugd heeft een topmiddag gehad met de spelers van Heren 1. Onder leiding van trainer/coach Maurice Klinkenberg heeft het team hun best gedaan de jeugd verschillende technische vaardigheden bij te brengen. De middag werd afgesloten met een wedstrijd waar iedereen aan meedeed!

Lees verder

MTK vindt onderdak bij MHCK

Bestuur Nieuws afbeelding

14-2MTK en MHCK hebben 13 februari op feestelijke wijze een overeenkomst ondertekend, waardoor de hardloopvereniging vanaf nu op dinsdag- en donderdagavond gebruik maakt van ons clubhuis. In praktijk betekent dat vooral dat de renners starten en eindigen aan de Driekamp. Ook op zondagochtend zullen zij MHCK als uitvalsbasis gebruiken. De besturen van beide verenigingen hopen op een mooie

Lees verder

Reminder: Bubbels en bitterballen

Bestuur Nieuws afbeelding

12-1Het is mooi weer. De kinderen kunnen vanmiddag lekker een balletje slaan, terwijl de ouders toosten op het nieuwe jaar. Om 16.30 uur is iedereen welkom.

Lees verder

Heren 1

Heren 1 - Scoop Delft
Datum zondag 9-9 Spelen n.n.b.

Dames 1

HC Capelle - Dames 1
Datum dinsdag 19-2 Spelen 11:00

Sponsoren

Instagram

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 345 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]