header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zaalclinic door Dames 1 Pinoke

Technische Commissie Nieuws afbeelding

6-12 OMHC, de IJssel, MHCK en HCC organiseren een hele leuke en leerzame zaalclinic.
De clinic wordt gegeven door speelsters van D1 van veld- en zaalhoofklasser Pinok é! En we zijn hard bezig om nog een verrassende guest star mee te laten komen!
Deelname is mogelijk voor alle (Jongste) Jeugdleden tot en met de C-categorie. 

Lees verder

Het zaalseizoen komt er weer aan!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

27-11Deze week zijn de laatste veldtrainingen van de jeugd, zaterdag zijn er nog wat laatste wedstrijden, en dan kunnen we weer de zaal in!  De trainingen zijn ingeroosterd, het schema hiervan staat in Lisa, en ook de wedstrijddata zijn bekend. De eerste zaalwedstrijden zijn zaterdag 8 december al!

Lees verder

Even voorstellen: onze nieuwe voorzitter

Bestuur Nieuws afbeelding

16-11 Mijn naam is Michel Eerhart en ik ben bij jullie mooie club gekomen, omdat mijn dochter bij MHCK wilde gaan hockeyen.

Lees verder

MHC Krimpen (zo goed als) rookvrij!

Bestuur Nieuws afbeelding

23-10 Op uitdrukkelijk verzoek van de jeugdraad zijn er acties genomen om roken op het terrein van MHC Krimpen zo goed als uit te bannen. Vanaf de herfstvakantie is het rond de velden en het clubhuis verboden te roken. Binnen mocht al niet gerookt worden. Om de laatste der rokende Mohikanen tegemoet te komen is er door de jeugdraad een rookhoek gecreëerd naast de entree van het clubhuis, hier

Lees verder

MHC Krimpen start in de trimhockeycompetitie

Algemeen Nieuws afbeelding

10-10 Dit seizoen zijn we op MHC Krimpen gestart met trimhockey. De trimmers zijn een gemengde groep mannen en vrouwen tussen de 35 en 60 jaar, variërend van beginnend tot al wat ervaren spelers. Fitheid, sportiviteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Lees verder

Nieuw schoonmaakbedrijf voor ons clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

27-9 Een nieuw clubhuis vraagt ook om een nieuwe aanpak van de schoonmaak. Valentijn de Voogd van der Straten, het bestuurdlid verantwoordelijk voor de accommodatie, heeft hiervoor een aanbesteding gedaan. Met ingang van dit seizoen wordt de schoonmaak van ons clubhuis verzorgd door  Schoonmaakbedrijf Both uit Oud Beijerland.

Lees verder

De LISA app wordt vernieuwd!

Algemeen Nieuws afbeelding

18-9 Deze week wordt de oude vertrouwde LISA app vernieuwd. MHCK Leden krijgen hierover ook nog een e-mail. Het uiterlijk van de app verandert, er komt een tijdlijn waarin je eigen wedstrijden, trainingen en uitslagen terechtkomen, en als je dat wilt informatie over andere favoriete teams, ook van andere clubs. Het aangeven van aanwezigheid voor meerdere gezinsleden wordt (eindelijk!)

Lees verder

Eerste SuperSunday van het seizoen een succes!

Algemeen Nieuws afbeelding

10-9 MHC Krimpen begon het hockey seizoen 2018 - 2019 meteen met een SuperSunday. De dag waarop alle senioren teams thuis spelen en er dus volop hockeyactie is op de velden aan de Driekamp in Krimpen.
Heren 1

Lees verder

Vanaf donderdag 6 september weer open spreekuur van DubbelFit

Algemeen Nieuws afbeelding

3-9 Ook dit seizoen houdt Fysiotherapiepraktijk DubbelFit weer open spreekuur in het clubhuis. Iedere donderdagavond vanaf 18.30 is een van de fysiotherapeuten van Dubbelfit exclusief voor MHC Krimpen leden aanwezig om klachten en blessures te beoordelen en een advies te geven over de behandeling. 

Lees verder

Nieuwe trainer/coach Heren 1

Heren 1 Nieuws afbeelding

26-8Rob van ’t Zet volgt Maurice Klinkenberg op als trainer/coach van Heren 1. Rob is een teambuilder, die graag aanvallend wil hockeyen en altijd uitgaat van de kracht van het eigen team. Daarnaast is Rob een fanatieke coach, maar ook een voor wie een goede sfeer in het team belangrijk is. De keuze voor MHC Krimpen Heren 1 was voor Rob een makkelijke. Rob is de afgelopen drie jaar trainer/coach

Lees verder

Week van de scheidrechter

Algemeen Nieuws afbeelding

10-10 Deze week  is het de week van de scheidsrechter, een landelijk initiatief waarbij de scheidrechters in het zonnetje worden gezet. Deze week laten we zien dat we onze scheidrechters waarderen. De KNHB verneemt graag via #scheidsbedankt op facebook als je op een leuke manier deze week de scheidsrechter in het zonnetje zet! Dus kom maar door met die bloemen, erehagen en taarten!

Lees verder

ALV op 14 november 2018

Bestuur Nieuws afbeelding

20-10Woensdag 14 november vindt de halfjaarlijkse ALV plaats.  I.v.m. het aftreden van de huidige voorzitter en de vacature voor penningmeester, worden geïnteresseerden gevraagd dit kenbaar te maken via [email protected] De volledige agenda zal een aantal dagen voor de vergadering via de mail worden aangeboden.

Lees verder

Rookhoek MHC Krimpen

Jeugdcommissie Nieuws afbeelding

26-9Misschien is het u al opgevallen, de Jeugdraad is momenteel druk doende met het afronden van de rookhoek (links naast de hoofdentree). Deze hoek is voorzien van grote asbakken en statafels en omringd met plantenbakken, De bedoeling is dat vanaf de herfstvakantie dit de enige locatie op het terrein van MHC Krimpen is waar gerookt mag worden! 

Lees verder

Nieuwe trainer voor Dames 1

Technische Commissie Nieuws afbeelding

26-8Ook Dames 1 krijgt met Luuk Bouwmans een nieuwe trainer. Het team bestaat voor een deel uit nieuwe dames, die tijdens hun jeugd ook gespeeld hebben bij MHCK. Luuk vindt het voor het komend seizoen vooral belangrijk dat de Krimpense vereniging een enthousiast damesteam heeft. Kijkend naar de toekomst, vindt hij dat er meiden moeten kunnen en willen doorstromen. 'We hebben een andere doelstelling

Lees verder

Heren 1

Scoop Delft - Heren 1
Datum zondag 10-3 Spelen n.n.b.

Sponsoren

Instagram

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 383 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]