header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Programma Paastoernooi

Toernooi Nieuws afbeelding

19-4Het gehele programma van het Maidenheadtoernooi vind je hier:  https://www.facebook.com/events/305653663468321/
Veel plezier allemaal!

Lees verder

Komend paasweekend: Het Internationaal Paatoernooi 2019

Toernooi Nieuws afbeelding

14-4
Tijdens komend paasweekend wordt op het sportcomplex van Mixed Hockey Club Krimpen (MHCK), aan de Driekamp in Krimpen a/d IJssel, de 39te editie van het Internationaal Paastoernooi gespeeld. Hieraan nemen drie Nederlandse clubs deel en twee Engelse clubs. De 50 Engelse gasten, die op donderdagavond 18 april aankomen en op maandagochtend weer vertrekken, zijn

Lees verder

Weer internationale teams bij MHC Krimpen!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

30-3Geen kaartjes voor Nederland-Spanje voor de 13e april? Kom je toch lekker bij MHC Krimpen internationaal hockey kijken! Vanaf 19.00 spelen MA2 en MB1 tegen teams van Shipston High uit Engeland. 

Lees verder

Sponsoring Easter Tournament 2019

Toernooi Nieuws afbeelding

20-3 Tijdens het aanstaande Paasweekend vindt op MHCKrimpen het jaarlijkse Paastoernooi plaats. Dit traditionele evenement wordt dit jaar voor de 39 e   keer georganiseerd door onze vereniging en in het kader hiervan is de Toernooi Commissie op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om tijdens dit evenement te sponsoren.  
 

Lees verder

Trimmers gaan internationaal!

Algemeen Nieuws afbeelding

24-2 Ook de trimmers van MHC Krimpen gaan internationaal! In het weekend van 29 juni zal ons trimteam samen met soortgelijke teams van onder andere HC Capelle en NHC de IJssel Nederland vertegenwoordigen in het Duits-Nederlandse vriendschapstoernooi in Heidelberg. Ze zullen het opnemen tegen teams met namen als „Hockey Chaos" , „Uhlenmixer", " Kugelblitze" en „Starkstrom". Dat belooft wat! Even

Lees verder

KNHB neemt onze Jeugdraad als voorbeeld voor andere verenigingen

Jeugdcommissie Nieuws afbeelding

8-2De inspanningen van onze Jeugdraad zijn niet onopgemerkt gebleven. Al enige tijd is Geoffrey Verheijen met de leden van de jeugdraad zich aan het aan het inzetten voor allerlei zaken die met name de jeugd binnen onze vereniging aangaan. Van rookbeleid tot aandacht voor fietsverlichting. Zondag 3 maart vergadert de jeugdraad weer, dus mocht je iets op de agenda willen zetten, mail dan naar 

Lees verder

MHC Krimpen (zo goed als) rookvrij!

Bestuur Nieuws afbeelding

23-10 Op uitdrukkelijk verzoek van de jeugdraad zijn er acties genomen om roken op het terrein van MHC Krimpen zo goed als uit te bannen. Vanaf de herfstvakantie is het rond de velden en het clubhuis verboden te roken. Binnen mocht al niet gerookt worden. Om de laatste der rokende Mohikanen tegemoet te komen is er door de jeugdraad een rookhoek gecreëerd naast de entree van het clubhuis, hier

Lees verder

MHC Krimpen start in de trimhockeycompetitie

Algemeen Nieuws afbeelding

10-10 Dit seizoen zijn we op MHC Krimpen gestart met trimhockey. De trimmers zijn een gemengde groep mannen en vrouwen tussen de 35 en 60 jaar, variërend van beginnend tot al wat ervaren spelers. Fitheid, sportiviteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Lees verder

Nieuw schoonmaakbedrijf voor ons clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

27-9 Een nieuw clubhuis vraagt ook om een nieuwe aanpak van de schoonmaak. Valentijn de Voogd van der Straten, het bestuurdlid verantwoordelijk voor de accommodatie, heeft hiervoor een aanbesteding gedaan. Met ingang van dit seizoen wordt de schoonmaak van ons clubhuis verzorgd door  Schoonmaakbedrijf Both uit Oud Beijerland.

Lees verder

De LISA app wordt vernieuwd!

Algemeen Nieuws afbeelding

18-9 Deze week wordt de oude vertrouwde LISA app vernieuwd. MHCK Leden krijgen hierover ook nog een e-mail. Het uiterlijk van de app verandert, er komt een tijdlijn waarin je eigen wedstrijden, trainingen en uitslagen terechtkomen, en als je dat wilt informatie over andere favoriete teams, ook van andere clubs. Het aangeven van aanwezigheid voor meerdere gezinsleden wordt (eindelijk!)

Lees verder

Vanaf donderdag 6 september weer open spreekuur van DubbelFit

Algemeen Nieuws afbeelding

3-9 Ook dit seizoen houdt Fysiotherapiepraktijk DubbelFit weer open spreekuur in het clubhuis. Iedere donderdagavond vanaf 18.30 is een van de fysiotherapeuten van Dubbelfit exclusief voor MHC Krimpen leden aanwezig om klachten en blessures te beoordelen en een advies te geven over de behandeling. 

Lees verder

Week van de scheidrechter

Algemeen Nieuws afbeelding

10-10 Deze week  is het de week van de scheidsrechter, een landelijk initiatief waarbij de scheidrechters in het zonnetje worden gezet. Deze week laten we zien dat we onze scheidrechters waarderen. De KNHB verneemt graag via #scheidsbedankt op facebook als je op een leuke manier deze week de scheidsrechter in het zonnetje zet! Dus kom maar door met die bloemen, erehagen en taarten!

Lees verder

Jongens D1 zaalkampioen 2018/2019!

Zaalhockey Nieuws afbeelding

17-2Na het herfstkampioenschap is JD 1 nu ook in de zaal ongeslagen bovenaan de poule geëindigd! Een prestatie om trots op te zijn! Tom, Daan, Dinand, Vincent, Romme, Quinten, Jan, Philip, Stijn, Valentijn, Hidde en Jort, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Bardiensten zelf inplannen

Bardiensten Nieuws afbeelding

13-2Vanaf heden kan iedereen weer zelf zijn of haar bardienst in het rooster opnemen. Even inloggen in Lisa en dan onder het tabje club klikken op diensten. En zie daar het rooster! Veel plezier achter de bar iedereen!

Lees verder

Rookhoek MHC Krimpen

Jeugdcommissie Nieuws afbeelding

26-9Misschien is het u al opgevallen, de Jeugdraad is momenteel druk doende met het afronden van de rookhoek (links naast de hoofdentree). Deze hoek is voorzien van grote asbakken en statafels en omringd met plantenbakken, De bedoeling is dat vanaf de herfstvakantie dit de enige locatie op het terrein van MHC Krimpen is waar gerookt mag worden! 

Lees verder

Heren 1

MHC Tempo - Heren 1
Datum zondag 5-5 Spelen 14:45

Dames 1 Jong Senioren

VMHC Pollux - Dames 1 Jong Senioren
Datum zondag 12-5 Spelen n.n.b.

Sponsoren

Instagram

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 382 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]