header foto
 
Algemeen

Nieuw kunstgrasveld voor Hockeyclub Krimpen

15-5-2012

Na jaren van overleggen, praten, sparen en inzamelen, is het behoudens een aantal formaliteiten, zover. In samenwerking met de gemeente Krimpen a/d IJssel en hoofdsponsor Rabobank is het gelukt de komst van een tweede kunstgrasveld te realiseren.

De aanleg van het nieuwe veld is geen luxe voor de vereniging, want het huidige kunstgrasveld is redelijk versleten. Het nieuwe veld is ook dringend gewenst vanwege het gebrek aan ruimte tijdens de zaterdagwedstrijden, de hedendaagse trainingseisen en de verwachte groei van de vereniging.

Het met zand ingestrooide veld zal komen op de plek waar nu nog een grasveld ligt. Het veld zal voorzien worden van verlichting, nieuwe dug-outs en nieuwe goals. Deze week wordt met de werkzaamheden gestart en deze zullen, als alles goed verloopt, zes tot acht weken duren. Het weer en eventuele andere onvoorziene situaties kunnen hierin meespelen.

Het oude kunstgrasveld zal in gebruik blijven als trainingsveld en mogelijk in een later stadium worden gerenoveerd, maar dan zal de club wel over de benodigde financiële middelen moeten beschikken.

Vanzelfsprekend zal het nieuwe veld op gepaste wijze worden geopend!
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 337 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]