SPONSORPUNTEN van ALBERT HEIJN voor MHCK!

5-9-2010
Tussenstand: Klik HIER

Dit is de laatste week! Wij kunnen de sponsorpunten tot 6 november inleveren, dus zorg dat je de laatste punten zo snel mogelijk inleverd!

Doet u ook regelmatig uw boodschappen bij Albert Heijn? Dan heeft u bij de kassa misschien al sponsorpunt en ontvangen.

MHCK heeft zich voor die sponsoractie aangemeld! En daarom vragen wij u allen om de ontvangen sponsorpunten aan MHCK te schenken. Voor elke 10 euro aan boodschappen ontvangt u één sponsorpunt die 0,10 waard is. Dat kan aardig oplopen!

Zoals u waarschijnlijk al weet gaan we ons de komende tijd inspannen voor de aanleg van een tweede kunstgrasveld. Het van Albert Heijn te ontvangen bedrag helpt ons daarbij.

Kortom: HELP MHCK AAN EEN TWEEDE KUNSTGRASVELD; SPAAR UW SPONSORPUNTEN VAN AH VOOR MHCK.
(en maakt u svp  ook opa’s, oma’s, ooms, tantes, collega’s en nog veel meer mensen warm voor deze actie)..

De punten kunt u inleveren tijdens de weekenden aan de bar in het clubhuis aan de Driekamp; bij voorkeur in een gesloten envelope met grote letters AH erop!.