header foto
 
Bestuur

Nieuws Update vanuit het bestuur

Nieuws afbeelding 15-1-2020

Beste Leden,

Het nieuwe jaar is alweer ruim twee weken onderweg en zodoende zijn we als bestuur druk bezig met alles wat ons dit jaar te wachten staat. Om jullie op de hoogte te brengen van een aantal ontwikkelingen binnen MHCK, zetten we deze graag onder elkaar in deze nieuwsbrief.

Tenues:

Allereerst een belangrijk onderwerp binnen onze vereniging; de nieuwe tenues. We zijn hier al geruime tijd druk mee bezig en ook de afgelopen weken hebben we niet stil gezeten. Zoals tijdens de ALV is meegedeeld, is definitief gekozen voor de kleding van DAKA met als sponsoren: DAKA, Iberlim Schoonmaakdiensten en Eurolym ICT Services. Daarnaast is tijdens de ALV ingestemd met een eigen bijdrage van € 25,00. Hiervoor krijgt ieder lid een shirt, rokje/broekje en sokken. 

Wat de komende weken op de planning staat is het inventariseren van de juiste maten van alle leden. Hierover zal binnenkort een separate mail volgen. Afhankelijk van de levertijden hopen we vervolgens in maart/april te kunnen beschikken over nieuwe kledij. 

Evenementen:

Ook in 2020 zullen weer de nodige evenementen plaatsvinden. Zo wordt er in maart een bitjeshapdag georganiseerd (zowel voor junioren als senioren) en vindt er een hockeyfeest plaats. Daarnaast gaat begin maart natuurlijk de 2e seizoenshelft weer van start waarin naast de reguliere competitie, ook het Paastoernooi zal plaatsvinden. Dit jaar zullen onze A teams gedurende het Paasweekend naar Maidenhead afreizen voor een fantastisch weekend.

Om iedereen op de hoogte te houden van alles wat er speelt binnen de club willen we zo veel mogelijk gebruik maken van de agenda-functie in Lisa. Voor onze leden is het dus handig daar zo nu en dan naar te kijken.

Camera’s:

Wellicht hebben enkelen van jullie de stickers al gezien, maar sinds kort zijn er een 4-tal camera’s te vinden op ons terrein en in ons clubhuis. Deze zijn opgehangen met als doel het beveiligen van ons clubgebouw, terrein en onze leden. De camera’s hangen bij beide ingangen, de kassa en op de hoek van het clubgebouw (bij de vlaggenmast). Uiteraard wordt vertrouwelijk met de beelden omgegaan en worden hierbij de richtlijnen van de autoriteit persoonsgegevens aangehouden.

Sleutelplan:

Tot slot zijn we binnen het bestuur bezig met een nieuw sleutelplan. We merken dat het best een uitdaging is om iedereen binnen onze vereniging te voorzien van de juiste sleutels en zodoende dat we daarmee aan de slag zijn gegaan. Doel hiervan is om te zorgen dat de juiste mensen de juiste sleutels hebben. Mocht je op dit moment in bezit zijn van een sleutel/sleutelbos hoef je je nog geen zorgen te maken. Ook hierover zal separaat gecommuniceerd worden. 

Indien er vragen zijn over bepaalde zaken, neem gerust contact op met ons.

Met sportieve groet,

Bestuur MHCKrimpen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 336 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]