header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: onze nieuwe voorzitter

Nieuws afbeelding 16-11-2018

Mijn naam is Michel Eerhart en ik ben bij jullie mooie club gekomen, omdat mijn dochter bij MHCK wilde gaan hockeyen.
Naast mijn werk zit ik al een aantal jaren in het ouderbestuur en de MR van het Krimpenerwaard College. Ook ben ik voorzitter van de OPR (ondersteuningsplanraad) van Koers VO. Dit heeft te maken met passend onderwijs, waar beleid wordt gemaakt voor 110 schoolbesturen in de regio.
Zoals bij iedere vereniging worden er altijd vrijwilligers gezocht. Bij de aanmelding van mijn dochter heb ik op het inschrijfformulier gekozen voor de functie van coach of bestuurslid. Ik was dan ook aangenaam verrast toen Taco mij belde met de vraag of ik interesse had in het bestuur plaats te nemen.|
Vervolgens heb ik een aantal maanden achter de schermen mee gekeken en samen met Jeroen Vermeulen en Stefan Breedveld de sportmarkt in Krimpen gedaan. Hier hebben we toch mooi 2 jeugdleden uit weten te slepen.
Graag wil ik samen met jullie (lees: alle leden van MHCK ) van onze hockeyclub de gezelligste club van de Krimpenerwaard maken.
Uiteraard moet de club ook financieel gezond blijven en ik ben dan ook blij met de handreiking van Marjolein de Waard een adviescommissie op te zetten voor de toekomst van onze club.
Neemt niet weg dat wij nog steeds op zoek zijn naar een penningmeester. Dus wil ik iedereen vragen op zoek te gaan naar iemand binnen jullie netwerk om er 1 te vinden. Rest mij jullie nog te bedanken voor het vertrouwen. Ik heb er zin in.

Met vriendelijke groet,

Michel Eerhart,
voorzitter MHCK

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 324 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]