header foto
 
Evenementen

8 September: Bitjeshapdag MHC Krimpen

Nieuws afbeelding 7-8-2018

Je wilt graag veilig hockeyen. Daarvoor draag je altijd je scheenbeschermers en heb je een hockeybitje in bij trainingen en wedstrijden. Een hockeybitje op maat geeft de beste bescherming voor je tanden. De perfecte pasvorm zorgt voor een hoog draagcomfort. Je kan je bitje laten maken door onze sponsor Bitjehappen.nl. Heb jij nog geen goed zittend bitje? Bitjehappen.nl staat op zaterdag 8 september in het clubhuis om op maat gemaakte gebitsbeschermers aan te meten.

Waarom een bitje op maat?

Door het dragen van een perfect passend bitje van Bitjehappen.nl is er aanzienlijk verschil in het voorkomen van ernstig tandletsel. Bij een harde klap wordt gemiddeld 65%  verdeeld over het gebit. Een boil and bite bitje verdeeld gemiddeld maar 5% van de klap. De tandtechnici van Bitjehappen maken perfect op maat gemaakte bitjes in de kleuren die jij mooi vindt.

Hapdag: zaterdag 8 september 2018 van 09:00-12:00 uur (in het clubhuis)

Hoe gaat het in z'n werk?

De professionals van bitjehappen.nl staan op zaterdag voor alle leden klaar, jeugdspelers en senioren. Je kunt daar happen voor jouw bitje. Bitjehappen.nl maakt verschillende kleuren bitjes maken, de kleur kun je meteen zelf kiezen.

De kosten voor een bitje zijn:

      CDEF-jeugd: 42,50 euro

      A, B en senioren: 52,50 euro

Je kunt daar pinnen of contant betalen. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een bitje op maat. Op alle bitjes zit 1 jaar garantie. Je krijgt je bitje binnen 2 weken thuisgestuurd.

Als je je van tevoren aanmeldt via http://www.bitjehappen.nl/krimpen, dan ben je direct aan de beurt als je langskomt. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over hoe het werkt en de bitjes (kleuren) bekijken.

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 318 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]