Wedstrijden

Krimpen MB2 - Capelle MB1

15-9-2012

Meisjes Krimpen B2- Capelle B1

Tjaa, de tweede wedstrijd van de voorcompetitie. Weer een stralende middag en dus met een goed humeur aan onze tweede wedstrijd van het seizoen beginnen. De eerste 3 minuten waren voor Capelle. Snel combinatie spel, met meisjes die elkaar blindelings kunnen vinden. We schrokken even, maar na 4 minuten een snelle counter en in de cirkel tikte Xanthe de bal tegen de voet van een tegenstander aan en dus strafcorner. Goed ingeschoten door Lonneke gestopt door Mandy en opzij getikt door Xanthe en daar was Caroline….. 1-0. De meiden van Capelle herpakte zich en we moesten snel enkele wissels doen om de juiste speelsters op de juiste plek te krijgen. Capelle had absoluut het beste van het spel en kwam voor rust op een verdiende 1-1. De tweede helft begonnen we ook weer moeizaam en het duurde niet lang voor we op een 1-2 achterstand kwamen. Maar door de vechtlust van de meiden en super verdedigend werk van Melissa, Lonneke en Vrij kwam Capelle niet tot scoren. Langzaam begonnen wij onze linies weer te bereiken en een mooie actie van Chiara, die behendig in de cirkel door de verdediging van Capelle laveerde, Xanthe aanspeelde die Amber vond en zoals we gewend zijn van haar, koelbloedig af ronde 2-2. De laatste 15 minuten werd een duel van een mooi spelend team tegen een gemotiveerd vechtend team. Decarie (1 jaar blessure leed) begint haar draai weer te vinden op de links half plaats en wist Xanthe steeds beter te vinden op de links voor positie. 10 minuten voor tijd kwam er een aanval over links, Xanthe ging de cirkel in en de bal werd hier door diverse mensen gekaatst, de meisjes van Capelle stopt en appelleerde voor shoot, Xanthe speelde door een ronde in een open doel af. Capelle protesteerde hevig en de scheidsrechters moesten overleggen of het wel of geen doelpunt was. Rodney gaf aan niet gefloten te hebben voor een overtreding en keurde het doelpunt goed. Yes 3-2 voor Krimpen. De laatste 5 minuten hebben we met puur vecht hockey overleefd en zo de volle winst gepakt. Jawel 2 wedstrijden 6 punten. Op naar Gouda volgende week.