Commissies/vrijwilligers

Rutger Boxman Commissielid Maidenhead Commissie
Beau van der Heijden Commissielid Maidenhead Commissie
Wedstrijdsecretariaat
Peter Hornberg Wedstrijdsecretaris De wedstrijdsecretaris is in samenwerking met de KNHB verantwoordelijk voor het inplannen van de wedstrijden op onze velden. De KNHB deelt over het hele seizoen de competities in, vaak in ca. 3 periodes. Voor elke periode verschijnen in de standenmotor van de KNHB alle wedstrijden voor die periode, waarna de wedstrijd secretaris de tijds- en veldindeling maakt. De planning van de wedstrijden is afhankelijk van het aantal teams dat thuis speelt. De wedstrijdsecretaris zorgt voor een goede indeling van deze thuiswedstrijden. Voor de standaardklasse (Heren 1 en Dames 1) stelt de bond de aanvangstijden van de wedstrijden vast. Dit alles gebeurt eenvoudig via LISA en het programma Sportlink. Per periode ben je hier 1,5 á 2 uur mee bezig, zoveel teams hebben we bij Krimpen namelijk niet. In de winter zijn er geen werkzaamheden omdat het zaalhockey volledig door de bond wordt gecoördineerd. Daarnaast kan het voorkomen dat bij Krimpen of de tegenstander een verzoek komt om de aanvangstijd te wijzigen, dan is er mail contact tussen de wedstrijdsecretarissen van de desbetreffende verenigingen om in goed overleg een passende oplossing te vinden. Taken en verantwoordelijkheden: - Vaststellen van aanvangstijden en veldindeling van alle thuiswedstrijden; - Onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander over de aanvangstijden van de uitwedstrijden; - Verzamelen en invullen van de wedstrijduitslagen op de standenmotor van de KNHB; - Afgelastingen; Uiteraard zullen wij een nieuwe wedstrijdsecretaris ondersteunen en op weg helpen.
Jos Rijk Wedstrijdsecretaris De wedstrijdsecretaris is in samenwerking met de KNHB verantwoordelijk voor het inplannen van de wedstrijden op onze velden. De KNHB deelt over het hele seizoen de competities in, vaak in ca. 3 periodes. Voor elke periode verschijnen in de standenmotor van de KNHB alle wedstrijden voor die periode, waarna de wedstrijd secretaris de tijds- en veldindeling maakt. De planning van de wedstrijden is afhankelijk van het aantal teams dat thuis speelt. De wedstrijdsecretaris zorgt voor een goede indeling van deze thuiswedstrijden. Voor de standaardklasse (Heren 1 en Dames 1) stelt de bond de aanvangstijden van de wedstrijden vast. Dit alles gebeurt eenvoudig via LISA en het programma Sportlink. Per periode ben je hier 1,5 á 2 uur mee bezig, zoveel teams hebben we bij Krimpen namelijk niet. In de winter zijn er geen werkzaamheden omdat het zaalhockey volledig door de bond wordt gecoördineerd. Daarnaast kan het voorkomen dat bij Krimpen of de tegenstander een verzoek komt om de aanvangstijd te wijzigen, dan is er mail contact tussen de wedstrijdsecretarissen van de desbetreffende verenigingen om in goed overleg een passende oplossing te vinden. Taken en verantwoordelijkheden: - Vaststellen van aanvangstijden en veldindeling van alle thuiswedstrijden; - Onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander over de aanvangstijden van de uitwedstrijden; - Verzamelen en invullen van de wedstrijduitslagen op de standenmotor van de KNHB; - Afgelastingen; Uiteraard zullen wij een nieuwe wedstrijdsecretaris ondersteunen en op weg helpen.
Horeca
Bar Commissie
Peter Mul Barcoördinator Zaterdag
Elly de Jonge Barhoofd Zaterdag
Marcel Kerpel Barhoofd Zaterdag
Dennis de Bode Barcoördinator Zondag
Daphne Buitelaar Barhoofd Zondag
Peter de Jonge Barhoofd Zondag
Steven Buijs Barhoofd Zondag
Britt van der Spoel Barhoofd Zondag
Marijke Adam-van Deelen Barhoofd Woensdag(middag)
Feest commissie
Sandra Harms LISA Beheerder
Martijn Hofwegen LISA Beheerder
Overig
Erwin de Heer Vertrouwenspersoon MHCK wil nátuurlijk een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met haar of zijn sport: hockeyen. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon kan dan negatief klinken: we doen er met elkaar immers alles aan om juist zaken als ‘pesten’, conflicten en ruzie, discrimineren en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen.