header foto
 

# Waarom: Onze vereniging herbergt tal van ondernemende spelers en ouders. Wij vinden onze hockey vereniging bij uitstek de plek om al deze ondernemers bij elkaar te brengen, te laten netwerken, hun maatschappelijke betrokkenheid te laten tonen en 'last but not least' onze mooie vereniging te ondersteunen. Via de Businessclub kunt u uw bedrijf of het bedrijf waar u werkzaam bent positief uitdragen naar uw mede ondernemers en andere hockeyliefhebbers. De Businessclub zal zich dan ook actief inzetten onze hockeyvereniging te ondersteunen.


# Wat: Drie tot viermaal per jaar organiseert de MHCK Businessclub een netwerk bijeenkomst voor de Businessclubleden en eventuele introducés waarbij we in een informele en sportieve setting bij elkaar komen. Tijdens deze bijeenkomsten worden de Businessclub leden bijgepraat over lokale ontwikkeling / projecten op zowel zakelijk als sportief gebied. Tevens is er alle gelegenheid om meer te weten te komen over elkaars business en activiteiten. Ieder jaar zullen de Businessclub leden met elkaar bepalen waar een deel van de ontvangen lidmaatschaps gelden binnen de vereniging aan uitgegeven gaan worden. Dit altijd met in het achterhoofd het maatschappelijk belang en de kernwaarden van onze schitterende vereniging.


# Hoe: Meld je voor 1 december 2019 aan via onderstaand formulier en voor € 250,= per jaar ben je tot eind 2020 lid van de MHCK Businessclub. Zowel onze huidige sponsors als ieder 2de en 3de lid per bedrijf ontvangt een korting van € 50,= op het jaarlijkse lidmaatschap. Uiteraard krijgen alle Businessclub leden een vermelding in ons clubhuis.Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]