header foto
 

Lidmaatschap

Lid worden van MHC Krimpen? Wij heten je van harte welkom en wensen je vooral veel hockeyplezier. Wij bieden je de mogelijkheid drie keer bij wijze van proef mee te trainen. Neem hiervoor contact op met [email protected] zodat de Technische Commissie je kan informeren over de trainingstijden. Ook kunnen wij eventueel zorgen voor benodigdheden zoals het lenen van een stick. Daarna kan je dan de beslissing nemen of je het lidmaatschap aangaat. Je kan kiezen voor een volledig lidmaatschap of een trainingslidmaatschap. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website.

Na inschrijven ontvang je per mail een inlogcode voor de Lisa app. Deze app kun je downloaden via de app store op je telefoon. Nadat je ingelogd bent kun je in Lisa zien wie de teamgenoten zijn, wanneer er getraind en gespeeld moet worden en vanaf de junioren, de uitslagen van de wedstrijden.


Wat verwachten wij van jou?
Als lid van MHC Krimpen, speel je bij een vereniging waar sportiviteit én gezelligheid hoog in het vaandel staan. Maar ook bij een vereniging waar vrijwilligers voor elkaar klaar staan, trainingen geven, bardiensten draaien en wedstrijden begeleiden. Het lidmaatschap brengt dan ook, naast het betalen van de contributie, enkele verplichtingen met zich mee.

Bardienst
Bij het lidmaatschap hoort in ieder geval in elke seizoenshelft een bardienst. Hiervan krijg je automatisch bericht. Je staat dan met een aantal andere vrijwilligers achter de bar. Bent je ouder van een jeugdlid dan sta je normaliter op een tijdstip dat uw kind ook speelt. Er is een barhoofd aanwezig om tekst en uitleg te geven, en je zult merken dat het best leuk is om te doen. Mocht je niet kunnen dan kan je de dienst ruilen met een andere ouder, of eventueel afkopen. Dit alles op basis van het geldende barreglement.
Bardiensten worden ingedeeld door de barcoördinatoren. Mocht je niet kunnen op het moment waarvoor je bent ingedeeld, dan staan de volgende opties voor je open:

·Zelf de dienst ruilen met een ander lid. Ruilen met een ander is pas geldig als het per e-mail is doorgegeven aan de barcoördinator ([email protected])!!

·Je kunt een betaalde vrijwilliger inschakelen om jouw dienst waar te nemen. De lijst met betaalde vrijwilligers kun je vinden onder Club/Documenten/Bar na inloggen via Mijn MHCK. Ben je je inloggegevens van Mijn MHCK kwijt? Stuur dan even een mailtje aan [email protected].

·Afkopen van bardiensten is mogelijk, neem hiervoor contact op met de barcoördinator.


Fluitbeurt

Van de B-, A- en seniorleden wordt er verwacht dat zij een aantal keren per jaar een wedstrijd begeleiden als scheidsrechter. Maar tegenover deze verplichting om wedstrijden te begeleiden stellen wij ook wat. Aan de leden vanaf de B-jeugd worden cursussen gegeven, zodat zij de scheidsrechterskaart kunnen halen. Meer informatie hierover vind je bij mhckrimpen.nl/hockey/scheidsrechters.

Niet verplicht, maar wel heel belangrijk

Ieder team heeft hulp nodig in de organisatie. Coachen, trainen, spelbegeleiding, het zijn allemaal taken die bij de jeugd veelal door ouders worden uitgevoerd. Alle hulp is hier welkom!


 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]