header foto
 
Heren 1

Zomer Avond Hockey 2021

Nieuws afbeelding 23-6-2021

Beste leden (16+), vrijwilligers (16+) en ouders/verzorgers van (jeugd)leden,

Voor iedereen ouder dan 16, met of zonder hockeyervaring, is dit dé kans om zelf leuke wedstrijden te spelen.

Vanaf donderdag 1 juli wordt na een periode van weinig hockey en veel te weinig gezelligheid op de club eindelijk weer het altijd gezellige Zomer Avond Hockey georganiseerd en dat betekent 5 avonden vol hockey en gezelligheid.

 

Zomer Avond Hockey draait om gezelligheid. De teams worden ingedeeld op basis van niveau. Dit houdt in dat we alle spelers uit de verschillende teams van de club verspreiden over de teams die meedoen aan zomeravondhockey. Op deze manier ligt het niveau van alle teams redelijk gelijk en leer je direct een aantal andere mensen van de club kennen. Uiteraard proberen we altijd 2 รก 3 mensen uit 1 clubteam bij elkaar te plaatsen in de teams van zomeravondhockey. 

 

De organisatie is net als afgelopen edities in handen van Heren 1. Zij zullen onder andere de bardiensten, fluitbeurten en het nodige opruimwerk op zich nemen. Zo kunnen jullie je bezighouden met hockey en een lekker drankje. Deelname is in tegenstelling tot andere jaren gratis.

 

De speelrondes zijn dit jaar als volgt: donderdag 1 juli, dinsdag 6 juli, vrijdag 9 juli, dinsdag 13 juli en vrijdag 16 juli. Het kan zijn dat je niet in staat bent alle dagen mee te doen. Laat je hierdoor niet weerhouden om je in te schrijven. Ook als je maar 1 dag mee zou kunnen doen ben je van harte welkom. Wij houden hiermee rekening bij de teamindeling. 

 

Iedere speelavond zal er om 20:00 worden gestart met de wedstrijden. Het clubhuis en de bar zullen vanaf 19:30 geopend zijn. De teams bestaan uit 11 spelers, waarvan er maximaal 7 tegelijkertijd in het veld mogen staan.

 

Inschrijven: kan door een mail te sturen naar [email protected]  Vermeld hierin:
- naam
- leeftijd
- hockeyervaring en indien van toepassing het huidige team waarin je nu speelt
- welke dagen je aanwezig bent

 

Je ontvangt hierop een bevestiging van jouw inschrijving.

 

Let op: In verband met de corona maatregelen is het alleen toegestaan huidige leden en hun familie toe te staan tijdens deze editie van Zomer Avond Hockey. Wij begrijpen dat dit een grote groep deelnemers van de afgelopen jaren uitsluit, maar helaas zijn wij als club ook aan regels gebonden en moeten wij in deze toch nog vreemde tijden onze verantwoordelijkheid nemen. Dit zal ook op de wedstrijddagen zelf merkbaar zijn. Hier zal voor de start van het toernooi en op de dagen zelf nog aandacht voor zijn. 

 

Hierop aansluitend, wie mogen er meedoen:

- Leden van MHCK (16+)
- Vrijwilligers van MHCK (16+)
- Gezinsleden van bovenstaande (maximaal 2 personen)  

 

Indien er vragen zijn kun je een van de Heren 1 spelers aanschieten of een mail sturen naar [email protected]

 

Met sportieve groet,

 

Krimpen Heren 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

8-12 ALV

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 356 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]