header foto
 
Algemeen

NK-zaalhockey in Topsportcentrum

7-2-2013

Voor de meeste teams zit de zaalhockeycompetitie er al weer op. Maar, kan jij geen genoeg van zaalhockey krijgen? Kom dan zondag (10 februari) naar het Topsportcentrum Rotterdam voor de apotheose van het zaalseizoen: de strijd om het Nederlands kampioenschap bij de senioren.

Die dag strijden de beste vier teams uit zowel de hoofdklasse bij de vrouwen als de heren om het kampioenschap. Eerst zijn er, vanaf 10.50 uur, de vier halve finales. Om 14.20 uur de ‘kleine finales' en als sluitstuk de eindstrijd bij de vrouwen (16.20 uur) en de heren (17.40 uur).

Ook wordt er zondag in het Topsportcentrum gestreden tegen degradatie uit de hoofdklasse en proberen de kampioenen van de districts-topklassen promotie naar de hoofdklasse af te dwingen.

Wie je er kan zien? Niet de minste teams én ook nog eens teams ‘uit de buurt'. Heren-1 van HC Rotterdam is één van de vier deelnemers aan de eindstrijd in de Hoofdklasse. En Heren-1 van Victoria gaat als kampioen van Zuid-Holland proberen te promoveren naar de Hoofdklasse. Dames-1 van Rotterdam wil graag in de hoofdklasse blijven, maar moet daarvoor wel een play-out spelen.

In totaal komen er deze dag 22 teams in actie op de vier velden van het Topsportcentrum. Uiteraard worden de belangrijkste duels gespeeld in de topsporthal, die plaats biedt aan ruim 2500 toeschouwers.

De wedstrijden beginnen zondag om 09.00 uur en de toegang is gratis.

Er is alleen één klein probleem: er wordt niet alleen gespeeld in het Topsportcentrum, maar ook in het naastgelegen Stadion Feijenoord. Daar begint om 14.30 uur de wedstrijd Feyenoord-AZ.

De ervaring leert dat vanaf 12.00 uur de drukte voor de voetbalwedstrijd op gang komt. Voor de deelnemers en (een beperkt aantal) toeschouwers van het NK-zaalhockey wordt bij het Topsportcentrum een deel van het parkeerterrein gereserveerd. Gelukkig is het Topsportcentrum per openbaar vervoer goed bereikbaar: de tram (lijn 23) stopt er voor de deur.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]