header foto
 
Algemeen

Digitaal wedstrijdformulier Junioren en Senioren (DWF)

29-10-2012

  

Vanaf 10 nov gaan alle verenigingen in Zuid-Holland meedoen met het digitaal wedstrijdformulier voor de junioren en vanaf 11 nov de senioren, behalve wedstrijden tegen:

- Berkel Rodenrijs, Capelle, Catwijck, HC Goeree-Overflakkee, HC Spirit, HCWV, HDM, HV Bleiswijk, Klein Zwitserland, Leidse Studs, LOHC, Noordwijk, Scoop Delft, Voorne, Westland of Ypenburg. Zie voor een actuele lijst elke keer www.lisa-is.nl/dwf en dan het menuitem clubs.

Alleen districtswedstrijden zullen digitaal afgehandeld worden. Wedstrijden uit de bondscompetitie doen nog niet mee met het digitaal wedstrijdformulier.
 
Wat dient er gedaan te worden?
Bij de junioren en senioren dienen de coaches VOOR de wedstrijd, waar mogelijk al vrijdag (senioren op zaterdag), de spelerslijst in te voeren. Vervolgens kunnen de scheidsrechters, direct na de wedstrijd, de kaarten en de uitslag invoeren. Tot slot kunnen de coaches de (eventueel) gevallen kaarten en uitslag accorderen.
 
Als er een actie open staat, zal hier een herinnering voor verstuurd worden. Deze herinnering wordt altijd per e-mail verstuurd. De coaches loggen in met hun eigen lidnummer en wachtwoord; de scheidsrechter door middel van een verificatiecode i.c.m. hun lidnummer OF bondsummer OF kaartnummer. De verificatiecode hebben de uit- én thuiscoach in bezit.
 
Meer informatie, de presentatie, handleidingen en veel gestelde vragen zijn te vinden op  www.lisa-is.nl/dwf
 
 
 
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]