header foto
 
Technische Commissie

I N T R O D U C T I E Nieuwe leden Technische Commissie

16-10-2012

Na vier jaar met veel plezier onder meer de Technische Commissie onder handen te hebben gehad, is het nu tijd geworden om de technische zaken over te dragen aan een volledig nieuwe commissie.

De nieuwe leden van de Technische Commissie zijn: Jeroen van der Starre, Taco den Bandt, Nienke van der Sluis, Anne van Deijk en Luc Stendahl. Een enthousiast team die samen met onze wedstrijdsecretaris Yvonne de Waard -al vier jaar op haar post (!)- , alle technische zaken zullen beheren. De nieuwe leden stellen zich graag voor (zie BIJLAGE!), waarbij zij ook hun taak belichten.

Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, lopen zij al enige tijd mee en hebben zij al de nodige zaken aangepakt, voortgezet en verbeterd! Medio november zal daadwerkelijk het TC stokje worden overgedragen en nemen wij afscheid van deze commissie. Paul en Dani nemen in november ook afscheid als bestuurslid, maar blijven wel actief voor onze club in de barcommissie, webhosting en materiaalcommissie. Marjolein blijft actief in het bestuur.

Wij hebben alle vertrouwen dat de technische zaken in goede en professionele handen zijn en wensen de nieuwe commissie veel succes.

Met vriendelijke groet,

Paul Braam

Dani de Bode

Marjolein de Waard

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

15-3 ALV MTK

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 358 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]