header foto
 
Technische Commissie

GESLAAGD!

Nieuws afbeelding 23-3-2011
MHC krimpen is drie gecertificeerde jongste jeugdcoaches rijker!

In de maanden februari en maart hebben Marco Huisman, Kees Verburg en Jan-Maarten Cornet coaches van de E en F, de KNHB module voor FED-coach in het clubhuis van RHC te Rijswijk gevolgd.

Naast uitleg over alle regels binnen de verschillende leeftijdsklassen en informatie over hockeybeleving van de kinderen in deze jeugdlijn was er ook ruimte voor onderlinge discussie en de uitwisseling van ervaringen, instructiefilms, tactische en strategische vraagstukken en natuurlijk ook een stukje praktijkoefening op het veld.

Een nuttige exercitie, werd door vele deelnemers beaamd. Een aantal reacties van de nu gediplomeerde coaches luidde: “ Geweldig informatief!”, “ Leuk en gezellig!”, “ Ik kan nu zelf(s) een beetje hockeyen!” en “ Ik begrijp nu wat mijn meiden bedoelen!”

Kortom: enthousiasmerend, zeer bruikbaar en nu nog beter ermee aan de slag in de praktijk! Met dank aan RHC voor het organiseren en faciliteren.
 
 
Heeft u ook interesse om een dergelijke cursus te volgen, kijk dan HIER voor meer informatie en mail naar [email protected]
 

Reacties


Martijn Mandos

24-3-2011 @ 11:01:14 |Goed gedaan heren dit is weer een opsteker voor de club

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

15-3 ALV MTK

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 357 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]