Vacatures

Vacature: Hockey Technische Zaken Arbitrage & Scheidsrechters Commissie Arbitrage Arbitrage Coördinator

Omschrijving De arbitragecommissie houdt zich bezig met de opleiding en de indeling van (club)scheidsrechters. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Zonder arbitragecommissie geen scheidsrechters!
Profiel Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: • Inplannen en aanwijzen van scheidsrechters dmv teamaanwijzingen • Het afstemmen en inplannen van de scheidsrechter cursus voor spelende leden vanaf 15 jaar • Contact met de KNHB over deze clubscheidsrechters-opleiding • Reageren op e-mails binnen gekomen op [email protected] • Onderling contact & overleg hebben met de wedstrijdsecretaris over aanvangstijden die wijzigingen of wedstrijden die niet doorgaan/verplaatst worden Uiteraard zullen wij nieuwe vrijwilligers binnen de arbitragecommissie ondersteunen en op weg helpen. Voor wie is dit een leuke functie? • Deze functie is uitermate geschikt voor iemand met niet super veel tijd maar die toch iets voor de club wilt betekenen; • Vereisten: Secuur, coöperatief; • Met weinig tijd, toch de club ondersteunen! Reageren? Stuur een mailtje naar [email protected] en dan gaan we samen aan de slag om je op weg te helpen!
Aantal uren 2

Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]