Vacature: Horeca Bar Commissie  Barco√∂rdinator Zaterdag

Omschrijving Als barcommissaris plan je de bardiensten voor de zaterdagen in. Ouders van onze jeugdleden vullen zo veel mogelijk zelf in wanneer ze een bardienst willen draaien. Wanneer er gaten in de planning blijven, zorg je dat deze gaten worden opgevuld. Wanneer ouders een bardienst willen afkopen, zet je de dienst uit bij de groep leden die betaalde bardiensten willen draaien. Zo zorg je elke week weer voor een goede planning en invulling van de bardiensten op zaterdag.
Profiel De belasting is ongeveer een half uurtje per week. We zijn per direct op zoek naar iemand die deze vrijwilligerstaak op zich zou willen nemen. Uiteraard met een uitgebreide overdracht. Zou je graag ook je steentje willen bijdragen aan de club en heb je interesse in deze functie, laat het dan vooral even weten via [email protected]
Aantal uren 1

Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]