Het nieuwe seizoen wordt feestelijk geopend met een BBQ en aansluitend een feest met een dj. Op zondag is er een clinic voor de jongste jeugd. Start BBQ 17:00 uur met aansluitend een feest 1:00 uur. Oppas voor kids tot 12 jaar aanwezig van 18:30 tot 22:00 uur (onder begeleiding van Heren 1 worden er spelletjes gedaan). Over de kosten en wijze
Zondag 4 september zal Heren 1 's ochtends van 9:30 tot 12:30 een clinic voor de jongste jeugd (E en F Jeugd) verzorgen. Wilt u uw kind hiervoor opgeven?  Stuur een mail naar joostvanyperen@gmail.com o.v.v. de naam van uw kind en het team waarin hij/zij speelt. Voor ranja wordt gezorgd en deelname aan de clinic is gratis!
MHCK start samen met Jumbo een plaatjesboek actie. Vanaf oktober kan iedereen foto's sparen die in een speciaal stickerboek worden geplakt. De portretfoto's van alle leden en vrijwilligers worden op 3 en 7 september gemaakt. Ook krijgt ieder team een teamfoto. Deze foto’s zijn ook na te bestellen in postervorm!
Vrijdag 13 mei heb jij op de finaledag van het schoolhockey wedstrijden gefloten. Je had de eer verkozen te zijn uit een groep van ruim 500 arbiters.
1.  Hoe voelt dat als je zo'n uitnodiging krijgt?
De agenda is leeg
Hele agenda