MHCK doet dit jaar mee aan de Grote Club Actie! Het doel is om voldoende geld op te halen om een speeltoestel te kunnen aanschaffen! Dit komt naast het nieuwe clubhuis te staan! Lotenkopers betalen voor één lot € 3,-. Maar liefst 80% van de verkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas. De actie start op 1
Het eerste weekend van september heeft MHCKrimpen in een zonnig en regenachtig weekend het seizoen geopend. Zoals jullie wellicht hebben meegekregen stond er flink wat op het programma deze dagen; van portret- en teamfoto’s voor de Jumbo clubactie, tot een gezellig feest waar de Jongste Jeugd zowaar de aftrap deed. Verder is er door (helaas)
MHCK start samen met Jumbo een plaatjesboek actie. Vanaf oktober kan iedereen foto's sparen die in een speciaal stickerboek worden geplakt. De portretfoto's van alle leden en vrijwilligers worden op 3 en 7 september gemaakt. Ook krijgt ieder team een teamfoto. Deze foto’s zijn ook na te bestellen in postervorm!
Vrijdag 13 mei heb jij op de finaledag van het schoolhockey wedstrijden gefloten. Je had de eer verkozen te zijn uit een groep van ruim 500 arbiters.
1.  Hoe voelt dat als je zo'n uitnodiging krijgt?
B2 heeft de laatste wedstrijd winnend afgesloten en is dus kampioen in poule D 2e klasse. Het hele jaar is er solide gespeeld en hard gewerkt door het hele team.  Het was spannend tot de laatste wedstrijd en er mochten geen fouten gemaakt worden. Met die druk is het team uitstekend om gegaan, Alle wedstrijden is vol gas gegeven.
De eerste winnaars van de competitie zijn bekend: JB1 en MD2 hebben de vandaag de kampioenstitel veroverd. Gefeliciteerd team, trainers en coaches!!
Misschien zijn er al meer teams die de eerste plaats hebben bereikt!?
Hoofdsponsor
Handige links
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Sponsoren
Fotoalbums
  • Er zijn op dit moment nog geen albums
Ledenaantal
MHC Krimpen heeft 405 leden!