De avond begint om 20.30 uur en is bedoeld voor iedereen die ideeën heeft voor de herinrichting van het nieuwe clubhuis. Heb je een goed idee? Of zou je mee willen helpen of denken met de operatie. Heb je een voorstel voor sponsoring of wil je alleen maar weten wat de stand van zaken is? Kom langs en ga in gesprek met de interieurcommissie:
Naar aanleiding van een uitzending van het onderzoeksprogramma Zembla ontstond onrust met betrekking tot kunstgrasvoetbalvelden. Het gaat om de velden die bestrooid zijn met rubberkorrels, die kankerverwekkend zouden kunnen zijn. Hoewel over het algemeen expliciet wordt vermeld dat het om voetbalvelden gaat, vindt de KNHB het belangrijk dat
Zaterdag 22 oktober organiseert Heren 1 voor de eerste maal een Oktoberfest. MHCK zal worden omgetoverd tot een Beiers paradijs. Voor kaarten stuur een mailtje naar heren1@mhckrimpen.nl  o.v.v. je naam, leeftijd en of je een bierpull wilt. Kaarten tot 16 oktober beschikbaar! 
Info:
- OUTFIT VERPLICHT!
MHCK doet dit jaar mee aan de Grote Club Actie! Het doel is om voldoende geld op te halen om een speeltoestel te kunnen aanschaffen! Dit komt naast het nieuwe clubhuis te staan! Lotenkopers betalen voor één lot € 3,-. Maar liefst 80% van de verkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas. De actie start op 1
Het eerste weekend van september heeft MHCKrimpen in een zonnig en regenachtig weekend het seizoen geopend. Zoals jullie wellicht hebben meegekregen stond er flink wat op het programma deze dagen; van portret- en teamfoto’s voor de Jumbo clubactie, tot een gezellig feest waar de Jongste Jeugd zowaar de aftrap deed. Verder is er door (helaas)
MHCK start samen met Jumbo een plaatjesboek actie. Vanaf oktober kan iedereen foto's sparen die in een speciaal stickerboek worden geplakt. De portretfoto's van alle leden en vrijwilligers worden op 3 en 7 september gemaakt. Ook krijgt ieder team een teamfoto. Deze foto’s zijn ook na te bestellen in postervorm!
Vrijdag 13 mei heb jij op de finaledag van het schoolhockey wedstrijden gefloten. Je had de eer verkozen te zijn uit een groep van ruim 500 arbiters.
1.  Hoe voelt dat als je zo'n uitnodiging krijgt?
Hoofdsponsor
Handige links
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Sponsoren
Fotoalbums
  • Er zijn op dit moment nog geen albums
Ledenaantal
MHC Krimpen heeft 399 leden!