We gaan alweer richting zaalhockey, toch nog even een berichtje van MD1. Misschien scoren de meiden in de zaal net zo goed als op het veld, waar ze in de 3e klasse op de eerste plaats eindigden met een prachtig doelsaldo. 
Alle teams die gaan zaalhockeyen hebben eenmaal per week training. In de bijlage kun je zien waar en wanneer de teams trainen.
De aannemer is deze week echt van start gegaan in het clubhuis, waar we van het weekend met bier, bitterballen en sateetjes afscheid van hebben genomen.  Ook de veldverlichting is afgesloten. Er kan dus 's avonds niet meer getraind worden.
Nog 3 weken te gaan en we gaan met z'n allen weer de zaal in. Lekker overdekt, de hele winter door hockeyen. Er is t.o.v. vorig jaar wel één en ander veranderd. Daarnaast moet iedereen die aan zaalhockey meedoet de regels kennen.
Op 1 november eindigt de Grote Clubactie, lever daarom zo snel mogelijk het boekje van uw kind in! Wanneer de boekjes na 3 november worden ingeleverd is er kans dat de loten niet meer op tijd kunnen worden ingevoerd en de club dus geld misloopt! Het inleverpunt is het doosje dat op de bar staat. Wanneer alle loten zijn ingevoerd zal het
Vanaf 26 oktober zal het mogelijk zijn om de plaatjes te sparen bij Jumbo de Olm en de Korf. De fotoboeken zijn inmiddels afgeleverd bij MHCK en de coaches zullen worden benaderd om deze op te halen. De fotoboeken zijn gepersonaliseerd, dus kijk goed of u of uw kind het goede boek krijgt! Latere mededelingen over het bestellen van posters
Naar aanleiding van een uitzending van het onderzoeksprogramma Zembla ontstond onrust met betrekking tot kunstgrasvoetbalvelden. Het gaat om de velden die bestrooid zijn met rubberkorrels, die kankerverwekkend zouden kunnen zijn. Hoewel over het algemeen expliciet wordt vermeld dat het om voetbalvelden gaat, vindt de KNHB het belangrijk dat
Het eerste weekend van september heeft MHCKrimpen in een zonnig en regenachtig weekend het seizoen geopend. Zoals jullie wellicht hebben meegekregen stond er flink wat op het programma deze dagen; van portret- en teamfoto’s voor de Jumbo clubactie, tot een gezellig feest waar de Jongste Jeugd zowaar de aftrap deed. Verder is er door (helaas)
Hoofdsponsor
Handige links
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Sponsoren
Fotoalbums
  • Er zijn op dit moment nog geen albums
Ledenaantal
MHC Krimpen heeft 403 leden!